چاپ کد خبر: 8614
18 خرداد 1398
برای مجلس یازدهم

برخی کاندیداهای نمایندگی مجلس در فارس

در روزهای  اخیر افراد زیادی به انحا مختلف برای شرکت در رقابتهای انتخاباتی دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی  اعام آمادگی کرده اند.به گزارش اول فارس به نقل از ایسنا  ، سیدعلی نقی لقمانی (مدیرکل سابق امور شهری و شوراهای استانداری فارس)، عبدالکریم نباتی (مدیرکل سابق تامین اجتماعی فارس)، جعفر قادری (عضو سابق هیئت مدیره هلدینگ انرژی)، حمیدرضا گرامی(مدیرکل سابق بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس فارس) و سیروس پاک فطرت (عضو سابق شورای شهر شیراز) از افرادی بودند که از سمتشان استعفا دادند و دلیل آن را هم شرکت در انتخابات ذکر کرده‌اند.

به حتم جعفر قادری و سیروس پاکفطرت، علاوه بر رقابت با چهار نماینده کنونی شیراز در مجلس با سایر افراد مطرح، نظیر علی‌رضا پاک‌فطرت (شهردار سابق شیراز)، ابراهیم عزیزی (فرماندار اسبق شیراز و استاندار اسبق هرمزگان)، کامران باقری لنکرانی (وزیر سابق بهداشت)، آیت‌آلله رزمجو (استاد دانشگاه شیراز)، محمدهادی ایمانیه (رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی شیراز)، رضا محمدیان (عضو شورای چهارم شهر شیراز)، علی راستگو (عضو شورای چهارم شهر شیراز و دبیر اجرایی فعلی خانه کارگر فارس)، سیروس سجادیان (فرمانده سابق انتظامی فارس)، سید محمدرضا رضازاده (استاندار اسبق فارس)، سید احمدرضا دستغیب فرزند علی‌اصغر(نماینده مردم شیراز در دور نهم مجلس شورای اسلامی)، سیدشهاب‌الدین حائری (مدرس حوزه)، فریدون عباسی(رئیس سابق انرژی اتمی)، علی همتی (رئیس سابق سازمان صمت فارس) و غلام‌مهدی حقدل (عضو و رئیس شورای چهارم شهر شیراز) که از احتمال حضورشان گفته شده است، در حوزه انتخابیه شیراز رقابتی دشوار را تجربه خواهند کرد.

به گزارش ایسنا، برآیند فعالیت‌ها در فضای مجازی نشان می‌دهد که از حوزه انتخابیه فیروزآباد، فراشنبد و قیر و کارزین علاوه بر کوروش کرمپور نماینده کنونی، حیدر عالیشوندی(فرماندار سابق شیراز) و غلامعلی حق‌شناس (مدیرعامل مجتمع آموزشی فرهنگی احسان شیراز) که اخیرا از سمت معاونت آموزش و پرورش فارس استعفا داده است، در انتخابات آینده حاضر خوهند بود.

همچنین از حوزه انتخابیه مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد نیز محمدمهدی برومندی (نماینده فعلی)، جلال رشیدی، علی‌اکبر قبادی، محمدعلی قوهستانی و امیر اختردانش نیز در صحنه حاضر هستند.

در شهرستان‌های لارستان، گراش و خنج نیز نام علی‌اصغر حسنی (نماینده دوره هشتم مجلس شورای اسلامی و رییس فعلی شورای شهر گراش)، حسین حسین شیری (بخشدار سابق مرکزی شهرستان خنج، فرماندار سابق شهرستان مهر و مدیرعامل فعلی یکی از شرکت‌های شستا)، حسین حسین‌زاده (عضو اسبق شورای شهر گراش و شاغل در وزارت نفت)، مصطفی خورشیدی (فرهنگی و نایب رییس فعلی شورای شهر گراش)، ناصر دلخوش (تکنسین اورژانس و سردبیر یکی از نشریه‌های تازه تاسیس گراش) و محمد فیاض‌پور( رئیس سابق آموزش و پرورش لارستان) مطرح است.

در انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی، از حوزه انتخابیه جهرم نیز علاوه بر نماینده فعلی، نام عبدالکریم نباتی و محمدهادی پژوهش جهرمی (معاون سابق سیاسی استانداری فارس) مطرح شده است.

همچنین در حوزه انتخابیه نی‌ریز و استهبان نیز علاوه بر نماینده فعلی، محمد سقایی(نماینده چهار دوره مجلس) از گزینه‌های اصلی حضور در انتخابات مطرح شده است و در حوزه انتخابیه داراب و  زرین‌دشت علاوه بر رضا انصاری نماینده فعلی، آقایان احمدی محمود قائدی، اسکندر بهمنی وحجت‌الاسلام  رستاد و در شهرستان‌های مهر و  لامرد نیز علاوه بر سید محسن علوی نماینده فعلی، جعفری(فرماندار اسبق این شهرستان) و درویش زارعی( کاندیدای دور دهم از این حوزه انتخابیه) مطرح است .

در شهرستان آباده و بوانات نیز رحیم زارع، نماینده فعلی و سید محمد حسین دانا نماینده دوره دوم مجلس در این شهرستان ‎ ها احتمال حضور در دور یازدهم را دارند .

 استان فارس ۲۹ شهرستان دارد که در انتخابات مجلس ۱۸ نماینده را از ۱۵ حوزه انتخابیه در خانه ملت دارد. اگرچه قرار بود تعداد نمایندگان این استان افزایش یابد اما این اتفاق نیفتاد و به سرنوشت استانی شدن انتخابات گرفتار آمد.

نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار