چاپ کد خبر: 23808
25 اسفند 1398

ضد­عفونی کردن میوه ها و سبزیجات در زمان همه­ گیری کرونا ویروس جدید

ضد­عفونی کردن میوه ها و سبزیجات در زمان همه­ گیری کووید-۱۹ (کروناویروس جدید)

شستن میوه بر علیه کرونا

هنوز هیچگونه شواهدی که نشان دهد این ویروس از طریق میوه و سبزی قابل انتقال است وجود ندارد. اما با توجه به این که ممکن است این محصولات آغشته به ترشحات یا قطرات ناشی از سرفه یا عطسه ی فرد مبتلا باشند، رعایت نکات احتیاطی توصیه می­شود.

  • ابتدا دست ­های خود را به مدت ۲۰ ثانیه بشویید. سینک ظرفشویی را هم بشویید.
  • ابتدا از آب روان برای شستن میوه ­ها و سبزی­ها استفاده کنید، هر جا که نیاز است از یک برس برای زدودن آلودگی از سطح میوه­ ها کمک بگیرید.
  • میوه­های آسیب ­دیده یا ترک برداشته را دور بیندازید.
  • سه قطره مایع ظرفشویی را در یک لیتر آب (۴ لیوان آب) حل کنید و بگذارید میوه و سبزی برای سه دقیقه در آن خیس بخورد. آب­کشی کنید.
  • سپس از مواد ضد­عفونی کننده آماده حاوی پرکلرین برای میوه و سبزی که دستورالعمل استفاده روی آن­­­ها موجود است استفاده کرده و سپس آب­کشی کنید.
  • ترجیحا از میوه­ هایی که قابل پوست­کندن هستند استفاده کنید. پس از ضد­عفونی پوست را دور بیندازید.
  • این توصیه ­ها تا زمان یافتن اطلاعات جدیدتر و متفاوت در خصوص کروناویروس جدید کاربردی هستند.

نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار