چاپ کد خبر: 19408
12 دی 1398

طرز تهیه بادمجان شکم‌پر؛ دنیایی از مزه و رنگ

بادمجان بین سبزیجات آن‌قدر محبوب است که می‌توان غذاهای زیادی با آن درست کرد و طعم ویژه‌ای را به آن غذا داد.

اول فارس| غذاهای ایرانی : بادمجان بین سبزیجات آن‌قدر محبوب است که می‌توان غذاهای زیادی با آن درست کرد و طعم ویژه‌ای را به آن غذا داد. بادمجان شکم‌پر هم یکی از این غذاهاست که علاوه بر طعم فوق‌العاده‌ای که دارد، غذای متفاوتی است و می‌تواند پای ثابت وعده‌های غذایی‌مان باشد.

مواد لازم:

  • بادمجان: ۴ الی ۵ عدد
  • گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد
  • گوجه فرنگی: ۳ عدد
  • رب گوجه: ۳ قاشق غذاخوری
  • ترخون خشک شده: ۲ قاشق مرباخوری
  • آبغوره: به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زرچوبه: به مقدار لازم

بادمجان شکم پر

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا بادمجان‌ها را به صورت طولی برش دهید و سپس سرخ کنید.

۲. سپس پیاز را خرد و سرخ کنید، زردچوبه و رب را با آن مخلوط کنید و این مایه را به دو قسمت جدا کنید.

۳. در ادامه گوشت را اضافه می‌کنیم و نمک و فلفل و ترخون می‌زنیم.

۴. برای تهیه سس، گوجه‌فرنگی‌ها را مخلوط می‌کنیم و با پیاز و رب گوجه‌فرنگی ترکیب می‌کنیم.

۵. مایه گوشت را با بادمجان پر می‌کنیم.

۶. بادمجان‌های پر شده را داخل سس قرار دهید و بگذارید با شعله کم کمی مزه‌دار شود.

نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار