چاپ کد خبر: 19897
21 دی 1398

طرز تهیه و دستور پخت ماهی شکم پر

طرز تهیه ماهی شکم‌پر؛ غذایی مناسب آخر هفته‌ها

ماهی شکم‌پر یکی از غذاهایی است که لذت آن به خوردن با جمع‌های دوستانه و فامیلی است. غذایی نه چندان سخت که تنها کافی است با هیجان مشغول درست‌کردنش شویم.

اول فارس| غذاهای ایرانی :غذاهایی که با عنوان شکم‌پر شناخته می‌شوند معمولا زمان طولانی‌تری از بقیه غذاها برای طبخشان صرف می‌شوند؛ به همین خاطر بهترین زمان برای درست‌کردن آنها آخر هفته است که هم فرصت کافی داریم هم حوصله. ماهی شکم‌پر هم یکی از این غذاهاست که لذت آن به خوردن با جمع‌های دوستانه و فامیلی است. غذایی نه چندان سخت که تنها کافی است با هیجان مشغول درست‌کردنش شویم.

مواد لازم:

  • ماهی سفید یا هر ماهی دلخواه: ۱ عدد
  • پیاز خرد شده: ۱ لیوان
  • گشنیز خرد شده: ۱ لیوان
  • سیر تازه خرد شده: نصف لیوان
  • رب انار: ۳ قاشق غذاخوری
  • گردو: ۱۰ عدد
  • روغن: ۳ قاشق غذاخوری
  • کره: ۱ قاشق غذاخوری
  • آب‌لیموی تازه: ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران: به میزان دلخواه

156876363

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. بیرون و داخل ماهی را با آب لیموی تازه، فلفل، نمک، روغن، زردچوبه و زعفران آغشته کنید و در یحچال بگذارید تا طعم‌دار شود.

۲. پیازداغ درست کنید و در حین سرخ شدن سیر و گردو و رب انار را به آن اضافه کنید.

۳. سپس سبزی را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

۴. تمام این مواد را داخل شکم ماهی کرده و پر کنید.

۵. برای جلوگیری از بیرون ریختن مواد از شکم ماهی می‌توانید ماهی را با نخ بخیه کنید.

۶. روی ماهی را هم به صورت اریب چند برش سطحی بدهید تا کامل پخته شود.

۷. سپس ماهی را در یک ظرف که با روغن چرب شده بگذارید و با دمای ۱۸۰ درجه داخل فر قرار دهید. روی ماهی را هم با کره بپوشانید.

۸. ۴۰ دقیقه زمان کافی است تا ماهی آماده شود.

۹. می‌توانید اطراف ماهی سیب‌زمینی و هویج و کرفس هم بگذارید تا بوی ماهی به صورت کامل گرفته شود.

نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار