چاپ کد خبر: 29641
19 خرداد 1399

مصرف پنیر کپک زده برای مقابله با کرونا | واکسن کرونا پاییز ۲۰۲۰ روانه بازار می‌شود

در راستای ادامه تلاش‌ها برای یافتن یک واکسن قطعی برای”کروناویروس”، محققان همچنان به کشف موضوعات جدید راجع به کرونا ویروس جدید ادامه می‌دهند.

مصرف پنیر کپک زده برای مقابله با کرونا

به گزارش اول فارس، تک‌تایمزنوشت محققان در یک مطالعه جدید مدعی شدند که ویتامین “کا”(K) موجود در برخی پنیرها می‌تواند با کروناویروس مبارزه کند.

بیمارانی که تحت مراقبت شدید بیماری کووید-۱۹ قرار گرفتند و یا افرادی که جان خود را به دلیل این بیماری از دست دادند، از کمبود ویتامین “K” رنج می‌بردند.

این ویتامین معمولا در تخم‌مرغ، اسفناج و پنیر سخت رگه آبی یافت می‌شود.پنیر رگه‌آبی یا بلوچیز  نوعی پنیر است که با کپک آبی پرورده می‌شود.

نتایج پژوهش جدید نشان می‌دهد که تغییر در رژیم غذایی ممکن است یکی از راه‌های مبارزه با کووید-۱۹ باشد.پس از کشف ارتباط میان کمبود ویتامین و بدترین پیامدهای ناشی از کروناویروس، محققان روی فواید ویتامین K تمرکز کردند.

آن‌ها به بررسی بیمارانی پرداختند که در بیمارستانی در هلند بستری شده بودند.بر اساس این بررسی، تخریب بافت الاستیک در ریه‌ها به دلیل لخته خون ایجاد می‌شود که به دلیل کووید-۱۹ بروز پیدا می‌کند.

در این پژوهش ادعا شده که ویتامین K می‌تواند از ریه‌ها در برابر بیماری ویروسی محافظت کند. زیرا به تولید پروتئین‌هایی کمک می‌کند که در هنگام ورود به بدن به هنگام مصرف غذا و جذب در دستگاه گوارش، فرآیند لخته‌سازی را تنظیم می‌کنند.

“راب جانسن”(Rob Janssen) از محققان پروژه اظهار کرد، این یافته‌ها می‌تواند نتایج امیدوارکننده‌ای نشان دهد. افراد می‌توانند برای مقابله با این بیماری فراگیر ویتامین K را جذب کنند. البته به جز افرادی که داروهای رقیق‌کننده خون مانند ” وارفارین” مصرف می‌کنند.

 وی ادامه داد، حتی افرادی که از عوارض کروناویروس رنج نمی‌برند، باید ویتامین K مصرف کنند چرا که این ویتامین به تقویت استخوان‌ها، رگ‌های خونی و ریه‌ها کمک می‌کند.

جانسن افزود، ویتامین‌های دیگری مانند ویتامین K۱ و K۲ وجود دارد که مشابه با ویتامین K هستند.ویتامین K۱ در کلم بروکلی، اسفناج، گیاهان سبز، بلوبری و تمامی انواع میوه‌ها و سبزیجات یافت می‌شود.ویتامین K۲ هم در پنیر هلندی و فرانسوی یافت می‌شود.

واکسن کرونا پاییز ۲۰۲۰ روانه بازار می‌شود

واکسن کرونا پاییز ۲۰۲۰ روانه بازار می‌شود

ژونگ نانشان، کارشناس ارشد تنفسی در چین گفت: ممکن است واکسن کووید-۱۹ در اوایل پاییز برای شرایط اورژانسی عرضه شود.

به گزارش چاینا دیلی، برای ایجاد ایمنی طبیعی در مقابل کروناویروس جدید باید ۶۰ تا ۷۰ درصد افراد یک کشور به بیماری کووید-۱۹ مبتلا ‌شوند که به معنای مرگ ۳۰ تا ۴۰ میلیون نفر است، در نتیجه همچنان بهترین روش مقابله با کروناویروس واکسیناسیون گسترده است.

در حال حاضر، چین ۶ واکسن را در مرحله بالینی تحت آزمایش قرار داده است.

بر اساس گزارش‌ ارائه‌شده چین با نام “مقاله سفید” محققان چینی برای ایجاد واکسن با استفاده از پنج مسیر فنی، واکسن غیرفعال، واکسن پروتئین نوترکیب، واکسن‌های ویروس آنفلوانزا ضعیف، واکسن‌های آدنو ویروسی و واکسن‌های اسید نوکلئیک تلاش می‌کنند.

تاکنون چهار واکسن غیرفعال و یک واکسن آدنوویروسی برای آزمایش‌های بالینی تایید شدند.

پیشرفت کلی تولید واکسن چین با جامعه بین‌المللی مطابقت دارد اما در برخی از مسیرهای فنی در یک موقعیت پیشرو قرار دارد.

یک مقام ارشد چینی گفت: چین واکسن کووید-۱۹خود را به‌عنوان یک کالای عمومی جهانی پس از تحقیقات موفق و آزمایش‌های بالینی ارائه خواهد کرد.

وزیر علوم و فناوری چین در کنفرانس مطبوعاتی در پکن گفت: همکاری‌های بین‌المللی باید در توسعه واکسن، آزمایش‌های بالینی و کاربرد آن تقویت شود.وی گفت: توسعه واکسن باید بر اساس تضمین ایمنی، اثربخشی و قابلیت دسترسی عمومی عرضه شود.

به کانال اول فارس در واتساپ بپیوندید

%D9%88%D8%A7%D8%AA%D8%B3%D8%A7%D9%BE

نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار