چاپ کد خبر: 15939
2 آبان 1398

نرگسی؛ یک غذای رژیمی و گیاهی +طرز تهیه

طرز تهیه نرگسی؛ یک غذای رژیمی و گیاهی

نرگسی علاوه بر اینکه یک غذای کاملا گیاهی و رژیمی است، به دلیل وجود اسفناج و تخم مرغ سرشار از ویتامین‌هاست و وعده بسیار مناسبی برای کودکان است.

اول فارس | آشپزی ایرانی: اگر متولد دهه ۶۰ به قبل باشید حتما با نرگسی خاطره‌های زیادی دارید؛ غذایی قدیمی که پیش از این پای ثابت وعده‌های غذایی بوده و مغذی و مقوی بودن آن سر زبان‌ها. نرگسی علاوه بر اینکه یک غذای کاملا گیاهی و رژیمی است، به دلیل وجود اسفناج و تخم مرغ سرشار از ویتامین‌هاست و وعده بسیار مناسبی برای کودکان است.

مواد لازم:

  • اسفناج: ۵۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • پیاز: ۲ عدد
  • سیر: ۳-۴ حبه
  • نمک، فلفل: به میزان لازم
  • روغن یا کره: به میزان لازم

156710200

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. برای تهیه نرگسی اسفناج ابتدا اسفناج‌ها را تمیز کرده و بشویید.

۲. اسفناج‌ها را به اندازه مناسب خرد کرده، داخل قابلمه‌ای بریزد.

۳. در قابلمه را ببندید و ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید اسفناج‌ها بپزند (نیازی به افزودن آب نیست).

۴. در مدتی که اسفناج پخته می‌شود، پیاز را خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود.

۵. سپس سیرها را رنده کرده و به پیازها اضافه کنید و مجددا تفت دهید تا سیرها نیز نرم شوند.

۶. در همین مرحله زردچوبه نیز اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.

۷. پس از سرخ شدن پیاز و سیر باید اسفناج پخته را اضافه کنید و چند دقیقه با هم تفت دهید. (دقت کنید اسفناج کاملا بدون آب باشد.)

۸. پس از تفت‌دادن مواد، نمک و فلفل را اندازه کنید و در انتها نیز تخم مرغ را روی اسفناج‌ها بشکنید و در ظرف را ببندید تا با حرارت کم، تخم مرغ‌ها بسته شوند.

۹.  نرگسی اسفناج شما آماده است. می‌توانید این خوراک ساده و خوشمزه را همراه با برنج و ماست سیر و یا نان نوش جان کنید.

۱۰. اضافه‌کردن مقداری گردوی خردشده به این غذا، طعم بسیار بهتری می‌دهد.

نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار