• ۰۹ / اسفند ۱۳۹۹ / ۹:۴۳
  • شناسه خبر : 46521

اول فارسTV|روش جدید تشخیص عسل اصل از تقلبی

تقلب گسترده در این عرضه عسل لزوم ارزیابی‌های دقیق علمی را جهت کنترل کیفی آن ضروری می‌نماید.

ارزیابی دقیق علمی جهت کنترل کیفی عسل یکی از چالش‌های میان مصرف کننده و تولیدکننده این محصول با ارزش است.

 به گزارش اول فارس ، محققان آزمایشگاه بیوشیمی دانشگاه شهید بهشتی در دو سال گذشته با مطالعات گسترده روشی ابداع کردند که در مقایسه با روش‌های قبلی، دقیق‌تر ساده‌تر و تکرارپذیر است.
عسل به عنوان یک محصول با ارزش طبیعی در سطح کشور و دنیا شناخته می‌شود و سرمایه گذاری‌های گسترده‌ای هم برای پرورش زنبور عسل و کندوداری انجام شده است.

متاسفانه تقلب گسترده در این محصول با ارزش مشاهده می‌گردد که لزوم ارزیابی‌های دقیق علمی را جهت کنترل کیفی آن ضروری می‌نماید.
روش ابداعی این محققان می‌تواند بعنوان گواهی اصالت و مرغوبیت کالا در صادرات این کالای ارگانیک قید شود.
گروه پژوهشی سنجش عسل بهشتی متشکل از متخصصان رشته بیوشیمی، گرده شناسی و میکروبیولوژی حدود ۳ سال است که بر روی محتوای بیوشیمیایی و خواص درمانی عسل تحقیق می‌نمایند و به نوآوری‌های بسیاری هم دست یافته اند.
این گروه در حال حاضر با در دست داشتن تمام روش‌های دقیق سنجشی قادر به تعیین محتوای شیمیایی، آنزیمی، گرده و میکروبی عسل هستند و خواص درمانی نمونه‌های عسل را نیز بخوبی مشخص می‌نمایند.
این گروه از محققان در صدد گرفتن US Patent برای ثبت روش ابداعی خود هستند.

ثبت دیدگاه