• ۱۶ / تیر ۱۴۰۰ / ۱۸:۳۶
  • شناسه خبر : 60068

بهترین روش تهیه خورش دلپذیر قورمه سبزی با مرغ

به گزارش اول فارس، خوش قورمه سبزی از انواع خورش های ایرانی محبوب و پرطرفدار است؛ در این مطلب قصد داریم تا شما کدبانوهای عزیز را با طرز تهیه قورمه سبزی با مرغ و نکاتی برای ایجاد طعم بهتر و دلپذیر خورش قورمه سبزی آشنا سازیم.

کمتر کسی بین ما ایرانی ها پیدا می شود که دست رد به خورشت قورمه سبزی بزند. خورش قورمه سبزی با آن عطر بی نظیر و طعم فوق العاده اش بین خورشت های ایرانی از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار است. حتی در بسیاری از شهرهای ایران قورمه سبزی برای عید نوروز تهیه می شود. این بار ما طرز تهیه ی خورشت قورمه سبزی با مرغ را توضیح خواهیم داد تا عزیزانی که امکان خوردن گوشت قرمز را ندارند از لذت خوردن این غذای معرکه خصوصا برای عید نوروز محروم نشوند.

عده ای از ایرانی ها معتقدند که خورشت قورمه سبزی با گوشت مرغ خوشمزه نیست. بگذارید رازی را برایتان بگویم: من هم مثل بعضی از شما می گفتم خورش قورمه سبزی فقط و فقط با گوشت قرمز می چسبد. اما پس از چشیدن این غذا نظرم عوض شد. اگر شما هم با خورشت قورمه سبزی با گوشت مرغ مخالف هستید پیشنهاد می کنم یک بار امتحانش کنید. به آن بدی ها که عده ای توصیفش می کنند نیست. واقعا خوشمزه می شود!

در این مطلب سعی کرده ایم به فوت و فن های تهیه یک قورمه سبزی جاافتاده اشاره کنیم اما اگر نکته ای وجود دارد که شما کدبانوهای باسلیقه میدانید، خوشحال می شویم آن را در قسمت دیدگاه ها با ما به اشتراک بگذارید و ما را در تهیه یک خورش قورمه سبزی خوشمزه با مرغ یاری کنید.

مواد لازم

  • مواد لازم

    • ران مرغ : ۲ عدد
    • لوبیا قرمز : ۳ قاشق غذاخوری
    • سبزی قورمه سبزی : ۱ کیلو گرم
    • گرد لیمو : ۱ قاشق غذاخوری
    • لیمو عمانی : ۴ عدد
    • نمک : به میزان لازم
    • فلفل :به میزان لازم
    • پیاز : ۱ عدد
    • روغن : ۲ فنجان

دستور پخت خورشت قورمه سبزی با مرغ :

مرحله اول

ابتدا لوبیا هایی که از شب قبل خیساندیم را درون قابلمه می ریزیم تا در شعله متوسط بپزد و سپس به مرحله بعد می رویم (خیساندن لوبیا برای جلوگیری از نفخ شکم می باشد).

مرحله دوم

در این مرحله سبزی ها قورمه را به خوبی بشویید سپس ساطوری کنید و آنها را درون تابه مناسب مقداری تفت دهید و بعد از چند دقیقه مقداری روغن بریزید و به خوبی سرخ کنید.توجه داشته باشید تا زیاد سرخ نشود تا خاصیت آنها از بین برود.

مرحله سوم

در این مرحله سینه مرغ را قطعه قطعه کنید و کنار بگذارید و سپس پیازها را خرد کنید و درون یک قابلمه با مقداری روغن تفت دهید و بعد نمک و زردچوبه را اضافه کنید و در آخر مرغ ریز ریز شده را اضافه کنید تا با بقیه مواد سرخ شود

مرحله چهارم

سبزی قورمه سرخ شده را به قابلمه ای که مرغ در آن سرخ شده اضافه میکنیم و به خوبی تفت می دهیم و سپس لوبیا هایی که در مرحله اول پخته بودیم را اضافه میکنیم و سپس به همراه آب مقداری نمک، فلفل و ادویه های گوناگون می ریزیم و هم می زنیم.(مقدار آب باید ۱ بند انگشت از خورشت بالاتر باشد)

مرحله پنج

روی لیمو عمانی ها چند سوراخ کوچک ایجاد کنید و هسته آن را خارج کنید و به همراه مقداری آبلیمو به خورشت اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید و در دمای شعله متوسط به مدت ۶۰ دقیقه بپزید و وقتی بعد از گذشت ۱ ساعت قورمه سبزی جا افتاد آن را با برنج نوش جان کنید.

نکات کلیدی تهیه خورشت قورمه سبزی با مرغ

-برای تهیه خورش قورمه سبزی با گوشت مرغ میتوانید به جای لوبیا قرمز از لوبیا چیتی و یا لوبیا چشم بلبلی استفاده کنید. قورمه سبزی با مرغ و لوبیا چشم بلبلی راحت تر تهیه می شود چون برای پخت لوبیا فقط به یک ساعت زمان احتیاج است.

-اگر میخواهید خورشت قورمه سبزی مجلسی با مرغ تدارک ببینید فقط کافیست پیاز را در روغن خیلی داغ سرخ کنید. همچنین برای تفت دادن سبزی باید زمان زیادی صرف کنید. (حدود نیم ساعت مناسب است.) در این صورت قورمه سبزی شما خوشرنگ تر خواهد شد.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه رشمی کباب هندی نرم و خوشمزه با مرغ
۱۴ صبحانه‌ی سالم برای کاهش وزن آسان+طرز تهیه
طرز تهیه کباب بختیاری ، گردوپلو شهرکردی و شوربای قیمه ریزه

ثبت دیدگاه