• 27 / مرداد 1401 / 22:26
  • شناسه خبر : 92502

بهترین روش تهیه چای کرک عربی خوشمزه با عطر خیال انگیز

ما ایرانی‌ها به این معروف هستیم که حتی در گرم‌ترین روز سال هم حتما باید یک لیوان چای بنوشیم! چای کرک یکی از نوشیدنی‌های خوشمزه و فوق‌العاده پرانرژی است که طرفداران بسیار زیادی هم در سراسر دنیا دارد.

در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپری تصویریقصد داریم طرز تهیه چای کرک را به شما آموزش دهیم که حتما دوست خواهید داشت.

چای کرک عربی فوری

چای همواره یکی از بهترین و خوشمزه‌ترین نوشیدنی‌های گرم در سراسر دنیا است که رسپی‌های مختلفی برای تهیه‌ی آن وجود دارد. چای کرک اصالت آن به کشورهای عربی باز می‌گردد و طعم بسیار دلچسبی دارد.

مواد لازم

مواد مقدار
آب ولرم یک لیوان
شیر یک‌سوم لیوان
هل ۳ عدد
چوب دارچین یک تکه
سس کارامل ۳ قاشق غذاخوری
چای سیاه یک قاشق غذاخوری
خامه یک قاشق غذاخوری
زعفران پودر شده یک‌سوم قاشق چای‌خوری

 

طرز تهیه چای کرک عربی

۱.برای آماده کردن یک چای کرک گرم و خوشمزه، ابتدا ظرف شیرجوش را روی حرارت قرار می‌دهیم. کمی که گرم شد، سس کارامل را اضافه می‌کنیم و مدام هم می‌زنیم تا مطابق تصویر حباب بزند.

۲. در این مرحله، بعد از اینکه سس کارامل حباب زد، یک لیوان آب ولرم را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا آب و سس کارامل باهم مخلوط شود. سپس صبر می‌کنیم آب کمی بجوشد.

۳.در این مرحله بعد از اینکه آب جوشید، یک قاشق غذاخوری چای سیاه را به مواد اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

۴.حال مخلوط آماده شده را به اندازه‌ی یک قاشق چای‌خوری درون قالب سیلیکونی می‌ریزیم و خوب فشار می‌ددر این مرحله، هل، چوب دارچین و زعفران را به مابقی مواد اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم و اجازه می‌دهیم به مدت ۱۰ دقیقه مواد کاملا بجوشد.

۵.در مرحله‌ی آخر، شیر را با خامه مخلوط می‌کنیم و به مابقی مواد اضافه می‌کنیم و مجددا به مدت ۱۰ دقیقه اجازه می‌دهیم تمام مواد باهم بجوشد.

۶.بعد از ۱۰ دقیقه چای کرک خوشمزه‌ی ما آماده است. آن را از صافی رد می‌کنیم و درون لیوان مورد نظر می‌ریزیم.

این نوشیدنی گرم برای روزهای سرد زمستانی بهترین گزینه است.

 

 

 

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی|طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی یک پیش‌غذای بی‌نظیر
چگونه شاورما اصل عربی با سس مخصوص در خانه درست کنیم؟
یک غذای معطر ، خوشمزه و اصیل ایرانی با ماهیچه برای میهمانی ها +طرز تهیه

ثبت دیدگاه