• ۱۸ / شهریور ۱۴۰۰ / ۱۴:۴۹
  • شناسه خبر : 66905

بهترین روش پخت کتلت گوشت سنتی ترد و لذیذ

آموزش آشپزی ایرانی: بعضی‌ها کتلت را با سیب زمینی پخته می‌پزند، اما سیب‌زمینی خام رنده شده بافت ترد بهتری به کتلت می‌دهد و بعد از سرخ شدن طعم آن را خوشمزه‌تر می‌کند.

طرز تهیه کتلت گوشت ما بسیار ساده است و همه می‌توانند با استفاده از آن یک کتلت خوشمزه در خانه درست کنند.

مواد لازم

گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم

سیب زمینی:  هفت عدد

تخم مرغ: چهار عدد

پیاز: دو عدد

هویج: یک عدد

آرد سوخاری: به مقدار لازم

نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه

برای تهیه کتلت گوشت خانگی ابتدا کاسه‌ای تمیز انتخاب کنید و داخل آن پیاز‌ها را رنده کرده و آب آن را کامل بگیرید.

سپس سیب زمینی‌هایی را که از قبل پخته‌اید به همراه هویج پخته شده رنده و به پیاز‌های داخل کاسه اضافه کنید.

در ادامه گوشت چرخ‌کرده، تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه و هر ادویه‌ای که مایل بودید را به مواد داخل کاسه اضافه کنید. دستکش دست کنید و همه مواد را با هم خیلی خوب ورز دهید تا کاملا مخلوط شوند. اگر احساس کردید مواد کتلت کمی شل است، حدود ۱ قاشق آرد به آن اضافه کنید تا موقع سرخ کردن کتلت‌ها خرد نشوند. 

حالا نوبت به سرخ کردن کتلت است. یک گلوله از مواد را برداشته و با دست به آن شکل دهید و پشت و روی آن را به آرد سوخاری آغشته کنید. داخل یک تابه مقداری روغن ریخته و شعله را روشن کنید تا روغن داغ داغ شود.

کتلت‌ها را که از قبل آماده کرده‌اید آرام داخل روغن بگذارید و با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند. بعد از این که یک طرف کتلت سرخ شد، آن‌ها را برگردانده و طرف دیگر را نیز سرخ کنید. 

بشقابی تمیز انتخاب کنید و با دستمال کاغذی روی آن را بپوشانید. کتلت‌های سرخ شده را یکی پس از دیگری روی آن قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها جذب شود. سپس کتلت‌های آماده شده را داخل ظرفی که دوست دارید بچینید و دور آن را با سیب‌زمینی سرخ کرده، سبزی، خیارشور، گوجه یا هر دورچین دیگری که می‌پسندید تزئین کنید. کتلت گوشت شما آماده است.

نکات مهم

سیب زمینی را می‌توانید هم به صورت خام و هم پخته استفاده کنید.

هنگام سرخ کردن، شعله را ملایم کنید تا کتلت‌ها علاوه بر سرخ شدن مغزپخت شوند.

کتلت‌های گوشت را می‌توانید با نان تافتون یا بربری در کنار یک کاسه ترشی لیته مخصوص سرو کنید.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه کباب بختیاری ، گردوپلو شهرکردی و شوربای قیمه ریزه
۱۰ اشتباه عجیب آشپزی که باعث خراب شدن غذا می شود
کباب تابه‌ای آبدار ،محبوب‌ترین کباب‌ خانگی ایرانی

ثبت دیدگاه