• ۲۷ / آبان ۱۴۰۰ / ۲۰:۰۸
  • شناسه خبر : 74246

ترفندی برای اینکه تخم مرغ در آب جوش نترکد

با کمک ترفندی که در این گزارش گفته شده است، دیگر تخم مرغ شما هنگام جوشیدن نمی‌شکند و رنگش تغییر نمی‌کند.

به گزارش اول فارس، بسیاری از مردم فکر می‌کنند جوشاندن تخم مرغ یکی از ساده‌ترین کارها در آشپزخانه است، اما همیشه احتمال شکستن پوسته تخم مرغ در طول فرآیند جوش وجود دارد.

ما به دنبال راه حل مناسبی بودیم، زیرا زمانی که تخم مرغ می‌شکند، هم خارج کردن آن از پوسته دشوار است و هم این موضوع زمانی که در حال آماده کردن تخم مرغ رنگی برای سفره هفت سین خود هستید بالطبع اهمیت بیشتری خواهد داشت. اما یکی دیگر از دردسرهای جوشاندن تخم مرغ، تغییر رنگ و بد رنگ شدن احتمالی آن است. باید بدانید یک راه آسان برای خلاص شدن از شر این مشکلات وجود دارد. باور کنید یا نه، اما شما فقط به یک چیز نیاز دارید.

تنها چیزی که نیاز دارید کمی آب لیمو است. اسیدیته آب لیمو باعث می‌شود که پوسته تخم مرغ دربرابر شکستن محافظت شود؛ همچنین باعث می‌شود که تخم مرغ رنگ سفید زیبای خود را حفظ کند.

بیشتر بخوانید:

فروش اینترنتی مرغ منجمد و تخم مرغ توسط سازمان تعاون روستایی+نحوه خرید
چگونگی تمیز کردن صحیح و اصولی یخچال و فریزر
۱۵ وسیله جالب که شما در آشپزخانه تان ندارید+تصاویر

ثبت دیدگاه