• 12 / شهریور 1400 / 9:03
  • شناسه خبر : 66199

روش ساده ناپدید کردن عکس‌ها و ویدئو‌ها ارسالی برای دیگران در واتساپ

به گزارش اول فارس، بسیاری از مواقع برایمان پیش آمده که بخواهیم سریعا یک عکس یا فیلم که حاوی اطلاعات مهمی است را ارسال کنیم و بعد از دریافت کننده بخواهیم بعد از دریافت به سرعت آن را پاک کند.

پیام رسان واتساپ هر ماه قابلیت‌های مختلفی را امتحان می‌کند، جدیدترین قابلیت یک ویژگی است که به کاربر این امکان را می‌دهد یک تصویر را یک بار قبل از اینکه کاملا ناپدید شود، ببیند. این قابلیت الان در دسترس است، اما می‌خواهیم به شما آموزش دهیم که چطور می‌توانید از این ویژگی برای گروه‌ها و چت‌های مختلف در واتساپ استفاده کنید.

ول از همه مطمئن شوید که آخرین نسخه بروز شده واتساپ بر روی تلفن اندروید یا آیفون شما نصب است که این نسخه ۲.۲۱.۱۵۰ نام دارد. اگر گوگل پلی و یا اپ استور را چک کنید و واتساپ جزو لیست بروزرسانی شما باشد باید آن را به آخرین نسخه آپدیت کنید.

این موضوع خیلی ساده است که شما مطمئن شوید یک تصویر مشخص که ارسالش کرده اید فقط یک بار توسط یک نفر دیده می‌شود. وقتی می‌خواهید یک عکس یا فیلم را ارسال کنید یک آیکون شماره یک کنار قسمتی که می‌توانید در آن کپشن بنویسید، نشان داده می‌شود.

انتخاب این گزینه، قابلیت مذکور را برای شما فعال می‌کند. با درخواست پیام پاپ آپ، آن فیلم یا ویدئو فقط یک بار به دریافت کننده نشان داده و سپس ناپدید می‌شود.

این قابلیت به این دلیل بسیار مفید است که هیچ تنظیماتی برای فعال کردن آن نیاز نیست و زمانی که می‌خواهید عکسی را ارسال کنید به راحتی بر روی صفحه نمایش شما نشان داده می‌شود. استفاده از این روش باعث می‌شود نگرانی درباره داده‌های حساس و نحوه ارسال آن‌ها تا حد زیادی از بین برود بنا بر این در ماه‌های آینده منتظر باشید که تعداد زیادی عکس از بین رفته را در صفحه‌های چت خود مشاهده کنید.

بیشتر بخوانید:

چگونه مکالمات و چت ها را در واتس‌اپ ذخیره کنیم؟
نحوه فعالسازی ویژگی جدید واتساپ:یک اکانت در ۲ گوشی
چگونه جلوی ذخیره خودکار عکس‌ها و فیلم‌ها در واتس‌اپ را بگیریم؟

ثبت دیدگاه