• ۱۵ / مهر ۱۴۰۰ / ۲۳:۱۵
  • شناسه خبر : 70129

طرز تهیه املت لوبیا سبز فوری و خوشمزه ایرانی

  

املت لوبیا سبز یکی از انواع غذاهای خوشمزه و فوری ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه را به سلیقه خود می توانید با گوشت یا بدون گوشت تهیه کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه املت لوبیا سبز در ادامه با ما همراه باشید.

املت لوبیا سبز ، یکی دیگر از انواع املت است که می توان به تنوع غذایی خود اضافه کرد . این املت خوشمزه در شمال ایران بیشتر تهیه می شود که می توان به عنوان یک صبحانه عالی و مقوی آنرا تهیه کردو لذت برد .

املت لوبیا سبز یکی از املت های بسیار خوشمزه و مقوی است. این غذا هم مناسب صبحانه و هم عصرانه و حتی به عنوان یک وعده سبک غذایی نیز پخته می شود. زمانی که لوبیا سبز تازه به بازار می آید تهیه این املت بسیار دلپذیر است. شما می توانید از لوبیاهای ریز برای تهیه این املت استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه املت لوبیا سبز

  • تخم مرغ ۳ عدد
  • لوبیا سبز ۳۰۰ گرم
  • پیاز یک عدد
  • سیر ۲ حبه
  • رب یک قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • کره به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه املت لوبیا سبز

ابتدا سر و ته لوبیا سبز را بزنید سپس به اندازه دلخواه برش بزنید. لوبیاها را خوب بشویید سپس آن ها را بخارپز یا آب پز کنید. برای بخارپز کردن می توانید از دستگاه بخارپز استفاده کنید یا می توانید داخل آب در حال جوش ریخته و مقداری نمک بزنید و بگذارید تا پخته و نرم شود. سپس آبکش کرده و بگذارید تا خنک شود.

در ادامه پیاز را نگینی ریز خرد کرده و به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا طلایی شود. سپس سیر را اضافه کنید و تفت داده تا بوی سیر بلند شود. در ادامه لوبیا سبز پخته شده را به همراه مواد تفت دهید تا کمی سرخ شود.

سپس گوجه فرنگی ها را شسته و نگینی ریز خرد کنید و با مواد فوق تفت دهید تا نرم شود. در انتها رب را به همراه نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و خوش رنگ شود.

در ادامه تخم مرغ ها را داخل کاسه شکسته و با چنگال دستی هم بزنید تا از لختگی خارج شود. سپس به مواد لوبیا سبز را اضافه کرده و هم بزنید. می توانید مواد را مانند کوکو هم سرخ کنید در این روش بهتر است چند دقیقه در تابه را بگذارید تا خودش را بگیرد. بعد از سرخ شدن داخل ظرف مناسب قرار دهید و به همراه نان تازه و سبزی خوردن میل کنید. 

نکات کلیدی در تهیه املت لوبیا سبز

  • به دلخواه می توانید از چند عدد قارچ نیز استفاده کنید.
  • افزودن سیر به دلخواه و قابل حذف است.
  • می توانید از روغن زیتون نیز استفاده کنید.

مواد لازم برای املت لوبیا سبز روش دوم

  • تخم مرغ : ۴ عدد
  • جوانه گندم یا سویا: ۵۰ گرم
  • لوبیا سبز:۵۰ گرم
  • سیر، له شده : یک حبه
  • زنجبیل، رنده شده :یک تکه
  • پیازچه، ساتوری شده : یک عدد
  • فلفل چیلی قرمز، خرده شده:یک عدد
  • روغن زیتون: به مقدار لازم

طرز تهیه املت لوبیا سبز روش دوم

لوبیا سبز ها را تمیز کنید و با کمی آب جوش به مدت ۳ دقیقه بپزید. بعد آنها را از آب بیرون بیاورید و زیر آب سرد آبکشی کنید.سپس لوبیا سبز را خرد کنید و با جوانه گندم ، پیاز و فلفل ها مخلوط کنید و هم بزنید. بعد زنجبیل ، سیر و یک قاشق غذاخوری آب داغ را به آنها اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.تخم مرغ ها را هم در ظرفی جداگانه بشکنید و با دو قاشق غذاخوری آب سرد و فلفل سیاه هم بزنید.تابه را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن داخلش بریزید تا داغ شود.بعد مقداری از مخلوط تخم مرغ را داخل تابه بریزید و حدود ۳۰ ثانیه روی حرارت قرار دهید تا سفت شود.

بعد املت را از داخل تابه بیرون بیاورید و در جایی نگه دارید تا گرم بماند . مجددا بقیه تخم مرغ ها را هم داخل تابه بریزید .وقتی نیمه دیگر تخم مرغ هم پخته شد. مخلوط لوبیا سبز را روی هر دو نیمه بریزید و املت ها را از وسط تا بزنید. سپس با سس آن را سرو کنید.

بیشتر بخوانید:

۷ غذای اسپانیایی خوشمزه برای ایرانی ها که تاکنون نخورده اید+طرز تهیه
طرز تهیه کباب زردک یا مشتی اصفهانی+نکات و فوت و فن ها
طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر با گوشت و بدون گوشت

ثبت دیدگاه