• ۲۷ / اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۲۰:۴۵
  • شناسه خبر : 54230

طرز تهیه حلوای سوهان مجلسی بسیار لطیف و لذیذ+ویدئو آموزشی

حلوای سوهان است ه طعمی شبیه به سوهان و بافتی بسیار لطیف دارد که می‌توان آن را در ایام مختلف به عنوان دسری خوش‌طعم و خوش‌عطر سرو کرد

به گزارش اول فارس، حلواها جزو خوشمزه‌ترین دسرهای ایرانی هستند و انواع مختلفی دارند. یکی از این حلواها حلوای سوهان است که طعمی شبیه به سوهان و بافتی بسیار لطیف دارد.

در ادامه طرز تهیه حلوای سوهان مجلسی بسیار لطیف و لذیذ را به شما آموزش می‌دهیم که می‌توان آن را در ایام مختلف به عنوان دسری خوش‌طعم و خوش‌عطر سرو کرد و دل طرفداران حلوا و طرفداران سوهان را یک جا به دست آورد.

مواد لازم

  • آرد سنگک: یک و نیم پیمانه
  • شیر: یک پیمانه برای شهد و نصف پیمانه برای حلوا
  • شکر: یک پیمانه
  • روغن مایع: سه چهارم پیمانه
  • زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
  • گلاب: یک چهارم پیمانه
  • پودر هل: نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه حلوای سوهان

  1. برای تهیه‌ی شهد، ابتدا یک پیمانه از شیر را روی حرارت قرار دهید و شکر را در آن بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود.
  2. گلاب، زعفران دم کرده و پودر هل را به شیر اضافه کنید و قبل از به جوش آمدن آن را از روی شعله بردارید.
  3. در یک تابه‌ی بزرگ آرد، نصف پیمانه شیر و روغن را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید. هم زدن را تا جایی ادامه دهید که شیر بخار شود و آرد و روغن تفت خورده و طلایی شوند.
  4. بعد از حدود یک ساعت هم زدن آرد و روغن، وقتی رنگ آن مانند سوهان طلایی شد، شهد را به آن اضافه کنید.
  5. همچنان به هم زدن ادامه دهید تا حلوا به غلظت مناسب برسد.
  6. حلوا را از تابه به ظرف سرو منتقل کنید و به شکل دلخواه تزیین کنید.”منبع:دیجی مگ”

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه مرغ و ران بریانی رستورانی خوشمزه در خانه
طرز تهیه چای آلبالو ؛ دمنوشی آرامبخش و خوش‌عطر
آموزش آشپزی| طرز تهیه انواع پلو مخلوط بدون گوشت

ثبت دیدگاه