• ۱۶ / بهمن ۱۳۹۹ / ۱۱:۳۲
  • شناسه خبر : 44516
  • منبع خبر: دیجی مگ

طرز تهیه ساندویچ فاهیتای مرغ مکزیکی با سبزیجات

آموزش آشپزی|اول فارس: فاهیتا یکی از غذاهای مکزیکی خوشمزه است که مانند تاکو در سرتاسر دنیا طرفدار دارد. ترکیب سبزیجات با گوشت قرمز یا سفید گریل شده که به صورت پرسی یا ساندویچ سرو می‌شود. ما در این قسمت تصمیم گرفته‌ایم طرز تهیه فاهیتای مرغ خوشمزه و ساده را به شما آموزش دهیم.

فاهیتا اولین بار در دهه‌ی ۳۰ میلادی در حوالی تگزاس به صورت پرسی با گوشت گاو تهیه می‌شد. با گذشت زمان از قسمت‌های بهتر گوشت در آن استفاده کردند و آن را روی نان ترتیلا که از آرد ذرت تهیه می‌شود، سرو کردند. در دهه‌ی ۷۰ میلادی بود که این غذا به رستوران‌ها راه پیدا کرد و چیزی نگذشت که آوازه‌ی آن به گوش طرفداران غذا رسید و تبدیل به یک غذای معروف شد؛ طوری که این روزها در منوی کافه‌ها و رستوران‌های شهرهای مختلف، نام فاهیتای گوشت، فاهیتای مرغ یا فاهیتای سبزیجات به چشم می‌خورد.

انتخاب ادویه‌ی فاهیتا مانند دیگر غذاهای مکزیکی نکته بسیار مهمی است؛ چون در آمریکای جنوبی به ادویه‌ها و فلفل‌ها بسیار اهمیت می‌دهند. شما می‌توانید این ادویه را به صورت آماده خریداری کنید یا با استفاده از روش ما، خودتان آن را تهیه کنید.

مواد لازم برای ۲ عدد فاهیتا

  • سینه‌ی مرغ بدون استخوان: ۱ عدد
  • فلفل دلمه‌ای رنگی: ۳ عدد کوچک
  • پیاز: ۱ عدد متوسط
  • گوجه فرنگی: به میزان دلخواه
  • کاهو: به میزان دلخواه
  • روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
  • سیر رنده شده: ۱ قاشق چای‌خوری
  • آب لیمو ترش: ۱ عدد
  • پودر سیر: نصف قاشق چای‌خوری
  • پودر زیره: یک سوم قاشق چای‌خوری
  • فلفل چیلی: نصف قاشق چای‌خوری
  • اورگانو: ۱ قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه: یک سوم قاشق چای‌خوری
  • پاپریکا: ۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک: به میزان لازم
  • نان ترتیلا، لواش یا پیتا

طرز تهیه فاهیتای مرغ

  • برای تهیه سس فاهیتا، ادویه‌ها را با روغن زیتون و آب لیمو ترش مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  • سینه‌ی مرغ را مانند تصویر از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را برش‌های نازکی بزنید.
  • نیمی از سس را با تکه‌های مرغ مخلوط کنید و داخل یک ظرف در بسته به مدت ۱ ساعت در یخچال نگه دارید.
  • در این فاصله، فلفل‌ها و پیاز را به صورت باریک برش بزنید.
  • فیله‌های مرغ را در روغن، به مدت ۱۰ دقیقه و با حرارت بالا تفت دهید و سپس از تابه خارج کنید.
  • سپس پیازها را در همان تابه تفت دهید و بعد از اینکه سبک شدند، فلفل دلمه‌ای و مابقی سس فاهیتا را اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا برای چند دقیقه تفت بخورند.
  • مرغ را به سبزیجات اضافه کنید و بعد از چند دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید.
  • کمی کاهوی خرد شده روی نان لواش، ترتیلا یا پیتا بریزید، سپس فاهیتای مرغ، چند تکه گوجه فرنگی خرد شده و در نهایت کمی سس روی آن بریزید و ساندیچ خود را بپیچید.سرو کردن ماهیتا :
    مواد لازم (موارد پایین به جز نان پیتا اختیاری بوده و می توان یک یا چند مورد را حذف کرد) :
    خامه ترش 1 پیاله (در صورت نداشتن خامه ترش می توانید از مخلوط خامه شیرین و ماست چکیده شیرین پرچرب استفاده کنید)
    نان پیتا 4-6 عدد (هر یک از نان های دایره ای شکل را به چهار قسمت تقسیم کنید)
    پنیر چدار یا گودا رنده شده 1 فنجان
    گواکومولی 1 فنجان

    (برای تهیه گواکومولی 2 عدد میوه اوکادو را پوست کنده و میوه خرد شده آن را همراه با آب یک عدد لیمو، کمی نمک، نیم فنجان پیاز خرد شده، 2 قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده، کمی فلفل و یک حبه سیر درون غذاساز ریخته و خوب مخلوط کنید تا بصورت کرم سبز رنگی در آید. به این ماده خوراکی گواکومولی می گویند)

    کاهوی ریز رشته شده 1 پیاله
    گوجه فرنگی ریز شده 1 پیاله

    روش سرو ماهیتا :
    نانهای برش خورده (کمی تست شود ولی خشک نشود)، خامه ترش، پنیر چدار، گواکومولی، کاهوی رشته شده، گوجه و ظرف فاهیتا را روی میز و کنار هم بچینید.
    یک تکه از نان برداشته و لای آن مقداری فاهیتا کمی خامه ترش، کمی کاهو، کمی گوجه، کمی گواکومولی و کمی پنیر ریخته و بصورت لقمه صرف کنید.

بیشتر بخوانید:

بهترین آبگوشت های مجلسی و سنتی ایرانی+طرزتهیه
طرز تهیه و دستور پخت مرغ ناردونی با انار تازه +فیلم
۷ غذای اسپانیایی خوشمزه برای ایرانی ها که تاکنون نخورده اید+طرز تهیه

ثبت دیدگاه