• ۲۵ / آذر ۱۳۹۹ / ۱۹:۴۶
  • شناسه خبر : 40353

طرز تهیه شاورمای عربی مرغ خوشمزه برای میهمانی های کوچک

  شاورما یک غذای ساده ،مقوی  و  مورد پسند بچه ها وجوانان است و نمی‌توان براحتی از این غذای لذیذ عربی گذشت، در اینصورت کافیست شاورمای مرغ را بپزید. طرز تهیه شاورمای مرغ  مواد لازم سینه مرغ ۴۵۰ گرم سیر ۴ حبه متوسط ماست یک الی یک و نیم قاشق غاخوری پیاز یک عدد پودر […]

 
شاورما یک غذای ساده ،مقوی  و  مورد پسند بچه ها وجوانان است و نمی‌توان براحتی از این غذای لذیذ عربی گذشت، در اینصورت کافیست شاورمای مرغ را بپزید.

طرز تهیه شاورمای مرغ 

مواد لازم
سینه مرغ ۴۵۰ گرم
سیر ۴ حبه متوسط
ماست یک الی یک و نیم قاشق غاخوری
پیاز یک عدد
پودر زنجبیل یک چهارم قاشق چایخوری
پودر زیره یک چهارم قاشق چایخوری
لیموترش یک عدد کوچک
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سرکه سفید نصف قاشق غذاخوری
نان پیتا ۴ الی ۶ عدد
فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک و روغن به میزان لازم

نکته: به جای چهار حبه سیر از یک چهارم قاشق چایخوری پودر سیر نیز می‌توان استفاده کرد.

دستور طبخ

پوست فیله مرغ را بگیرید و آن را به صورت خلالی خرد کنید. اگر فیله ضخیم بود، آن را از ارتفاع به دو قسمت برش بزنید.
ماست، آب لیموترش، سرکه، روغن زیتون، پیاز خلال شده یا پودر پیاز و تمام ادویه‌ها را با یکدیگر مخلوط کنید.
تکه‌های مرغ را به سس آغشته کرده و در ظرفی قرار دهید. درب ظرف را بپوشانید و به مدت سه الی چهار ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ کاملا مزه دار شود.
سس اضافی مرغ‌ها را بگیرید و خلال‌های پیاز را از آن‌ها جدا کنید.
در یک ماهیتابه مقداری روغن و پس از داغ شدن آن، تکه‌های مرغ را سرخ کنید. در این مرحله حرارت باید ملایم باشد تا تکه‌های مرغ کاملا مغز پخت شوند.
مقداری از سس را روی هر یک از نان‌های پیتا پخش کنید.
مقداری از شاورما را روی نان قرار داده و لقمه کنید.
یک ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا گرم شود. اکنون لقمه‌ها را بدون روغن در ماهیتابه تفت دهید تا حالت تست پیدا کند.
شاورما آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.

ثبت دیدگاه