• ۱۱ / خرداد ۱۴۰۰ / ۱:۲۷
  • شناسه خبر : 55674

طرز تهیه میگو پلو؛ غذایی دریایی با عطر و طعم جنوبی+فیلم


آموزش آشپزی: وقتی صحبت از غذاهای جنوبی می‌شود، ناخودآگاه عطر و طعم غذاهای دریایی با آن ادویه‌های خاص و دوست‌داشتنی در سرمان می‌پیچد. امروز قصد داریم طرز تهیه میگو پلو را به شما آموزش دهیم که در شهرهای مختلف جنوب کشور تهیه می‌شود.

عطر و طعم میگو در ترکیب با سبزی و ادویه‌های جنوبی هوش را از سر هر کسی می‌برد؛ طوری که حتی اگر علاقه‌مند به غذاهای دریایی نیستید، شما را عاشق این غذا کند.

مواد لازم
میگوی پاک شده: ۵۰۰ گرم
برنج: ۳ پیمانه (۵۰۰ گرم)
گشنیز: ۱۰۰ گرم
شوید: ۱۰۰ گرم
شنبلیله‌ی خشک: ۱ قاشق چای‌خوری (یا ۳ شاخه تازه)
کشمش پلویی: ۱ پیمانه
پیاز: ۲ عدد بزرگ
گردو: دو سوم پیمانه
زعفران دم کرده‌ی غلیظ: به میزان لازم
گرد لیمو عمانی: ۱ قاشق غذاخوری
سیر رنده شده: ۱ قاشق چای‌خوری سرپُر
زردچوبه، دارچین، زیره، تخم گشنیز نیم‌کوب و نمک: به میزان لازم


برای تهیه مایع میگو پلو، پیازها را در کمی روغن سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند، سپس سیر رنده شده را اضافه کنید.
زردچوبه، زیره، دارچین، تخم گشنیز و گرد لیمو عمانی را به پیاز و سیر اضافه کنید و کمی تفت دهید.
سبزی‌ها را به پیاز اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه با هم تفت دهید.
میگوی پاک شده و زعفران دم کشیده را اضافه کنید و به همراه مواد ۲ تا ۳ دقیقه‌ی دیگر تفت دهید.
گردو، کشمش پلویی و در صورت دلخواه شنبلیله را اضافه کنید و بعد از کمی هم زدن، نمک غذا را تنظیم و شعله را خاموش کنید.
برنج خیس کرده را در آب جوش ریخته و کمی زنده‌تر از حالت عادی آبکش کنید.
برای ته‌دیگ، یک سیب‌زمینی بزرگ را رنده و با زعفران و نمک مخلوط کنید. کف قابلمه را کمی روغن و یک پیمانه آب بریزید و سیب‌زمینی را کاملا پخش کنید. این آب به زودتر دم کشیدن برنج کمک می‌کند.
کمی برنج روی سیب زمینی‌ها بریزید و سپس کمی از مایع میگو را روی آن قرار دهید. این کار را لایه به لایه‌ تا انتهای مواد ادامه دهید.
بعد از دم کشیدن میگو پلو، می‌توانید کمی روغن داغ روی آن بریزید تا برنج ظاهری مجلسی‌تر و طعمی بهتر پیدا کند.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه رشمی کباب هندی نرم و خوشمزه با مرغ
۱۴ صبحانه‌ی سالم برای کاهش وزن آسان+طرز تهیه
طرز تهیه کباب بختیاری ، گردوپلو شهرکردی و شوربای قیمه ریزه

ثبت دیدگاه