• ۲۸ / اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۰:۱۰
  • شناسه خبر : 54285

عوارض گرم کردن نان با گاز و ماکروویو بر سلامت بدن

بسیاری از ما عادت داریم نان را داغ استفاده کنیم و بهمین منظور اقدام به داغ کردن نان روی گاز یا ماکروویو می کنیم.


به گزارش اول فارس ، بسیاری از ما عادت داریم به هنگام خرید نان مقدار بیشتری خریداری کرده و آن را در فریزر قرار می‌دهیم و بعدا آن را روی گاز و ماکروویو داغ کرده و مصرف می‌کنیم؛ حال آنکه کارشناسان معتقدند این کار، برای سلامتی ما ضرر دارد.

یک کارشناس تغذیه مصری در این خصوص گفت: هنگامی که نان را داغ می‌کنید، گاز‌های سمی مانند متان تولید می‌شود که این هم به دلیل آن است که مواد نشاسته‌ای در معرض دمای بالا قرار گرفته و اجزای نشاسته‌ای آن از بین رفته و به مواد خطرناکی برای بدن تبدیل می‌شوند که می‌تواند سبب سرطان شود؛ همچنانکه رنگ نان نیز تغییر می‌کند.

او در ادامه بیان کرد: این کار همچنین می‌تواند گاز «گوگرد دی اکسید» تولید کند که بر سیستم گوارش ما اثر می‌گذارد و سبب زخم معده، روده و سوء هاضمه شود.

این پزشک همچنین در خصوص گرم کردن نان در مایکروویو گفت آن را در معرض اشعه‌های مضری قرار می‌دهد که می‌تواند سبب سرطان شود.

بیشتر بخوانید:

این مواد غذایی در یخچال فاسد می شوند !
۱۴ باور رایج پزشکی که باید دور بریزید
صفر تا صد تمیز کردن خانه قبل از نوروز

ثبت دیدگاه