چاپ کد خبر: 42337
19 دی 1399

آمارها در مورد واکسن کرونای فایزر چه می‌گویند؟

فایزر واکسن

 در حالی که روز گذشته (چهارشنبه) اعلام شد از هر ۱۰۰ هزار نفر که واکسن فایزر را دریافت کردند، یک نفر دچار واکنش آلرژیک می‌شود اما مقامات آمریکا، منافع این واکسن را بسیار بیشتر از خطرهای شناخته شده آن می دانند.

به گزارش اول فارس به نقل از  پایگاه خبری بلومبرگ، این آمار بر اساس اطلاعاتی است که توسط متخصصان مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا منتشر شده و ۲۱ مورد ابتلا به واکنش آلرژیک آنافیلاکسی را در بین یک میلیون و ۸۹۳ هزار و ۳۶۰ دریافت کننده واکسن کووید ۱۹ به ثبت رسانده است.

بنابر این به طور متوسط تزریق یک میلیون واحد از واکسن فایزر منجر به ۱۱.۱ مورد آنافیلاکسی می‌شود.

این آمار در مورد واکسن آنفلوآنزا حدود ۱.۳ مورد در هر یک میلیون واحد است. بنابر این واکنش آلرژی نسبت به واکسن فایزر حدود ۱۰ برابر واکسن آنفلوآنزا است.

البته تعداد موارد واکنش آلرژیک بسیار محدود است و به اعتقاد متخصصان به نفع شهروندانی است که واکسن را دریافت کنند، به ویژه این که ابتلا به کووید ۱۹ یک خطر بسیار جدی برای سلامت آن‌ها محسوب می‌شود.

آنافیلاکسی یک واکنش آلرژیک جدی است که به‌ طور ناگهانی آغاز می‌شود.

آنافیلاکسی معمولا با علایمی همچون ضایعات جلدی، خارش، تورم گلو و افت فشار خون همراه است.

بر اساس این گزارش ، ویروس کرونا موسوم به «کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ میلادی (۲۴ آذر ۱۳۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد.

ابتدا از این بیماری به عنوان ذات‌الریه نام برده شد؛ اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ میلادی (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

تدروس آدهانوم مدیر کل سازمان جهانی بهداشت روز چهارشنبه ۲۱ اسفندماه ۹۸ در کنفرانسی تاکید کرد که اگرچه واژه همه‌گیر (pandemic)  به دلیل حساسیتی که دارد نباید بدون دقت مورد استفاده قرار گیرد؛ اما ارزیابی‌های این سازمان ویروس کرونا را «همه‌گیر جهانی» شناسایی و اعلام می‌کند.

شرکت فایزر آمریکا روز ۱۹ آبان ماه ۱۳۹۹ اعلام کرد که این شرکت به واکسن کرونا دست یافته و این واکسن تا ۹۰ درصد در پیشگیری از ابتلا به کرونا موثر عمل کرده است.

انگلیس اولین کشوری است که واکسن کووید ۱۹ فایزر را تایید و شروع به واکسیناسیون کرد.

نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار