چاپ کد خبر: 95486
5 مهر 1401

آموزش آشپزی|طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی یک پیش‌غذای بی‌نظیر

در این گزارش  آموزش آشپزی طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی؛ چاشنی و پیش‌غذای بی‌نظیر را برای شما آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی یک پیش‌غذای بی‌نظیر

مطمئنا همه‌ی شما در سفری که به شمال و گیلان داشتید، زیتون پرورده را امتحان کرده‌اید. زیتون پرورده یک چاشنی و پیش‌غذای جذاب گیلانی است که طعمی بی‌نظیر دارد و خوردن آن در کنار غذا، طعم غذایتان را لذیذتر خواهد کرد. در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی تصویری اول فارس قصد داریم طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی را به شما آموزش دهیم که حتما دوست خواهید داشت.

زیتون پرورده گیلانی

زیتون پرورده یک چاشنی خوشمزه و جذاب گیلانی است که از ترکیب گردو و رب انار و سبزی معطر تهیه می‌شود و در کنار انواع غذاها می‌توان سرو کرد.

آموزش آشپزی|طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی یک پیش‌غذای بی‌نظیر

مواد لازم

مواد مقدار
زیتون بی‌هسته ۵۰۰ گرم
گردو ۳۰۰ گرم
سیر ۳ حبه
سبزی چوچاق و نعناع تازه از هر کدام یک قاشق غذاخوری
آب انار ترش ۳ قاشق غذاخوری
رب انار ترش یا ملس ۲ قاشق غذاخوری
گلپر یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی

۱.برای آماده کردن یک زیتون پرورده خوشمزه، ابتدا سبزی معطر را که شامل چوچاق و نعناع است را داخل خردکن می‌ریزیم و چند پالس می‌زنیم تا کاملا ریز شود. اگر دسترسی به سبزی تازه نداشتید می‌توانید از سبزی خشک هم استفاده کنید.

آموزش آشپزی|طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی یک پیش‌غذای بی‌نظیر

 

۲.در این مرحله، گردوها را نیز همانند سبزی‌ها درون خردکن می‌ریزیم و خرد می‌کنیم. توجه داشته باشید برای تهیه زیتون پرورده نباید گردوها کاملا له شود؛ کمی که خرد شود کافی است.

آموزش آشپزی|طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی یک پیش‌غذای بی‌نظیر

۳.در این مرحله تمامی مواد را که شامل گردوی خرد شده، سبزی معطر، رب انار، آب انار ترش، سیر له شده و گلپر است را درون ظرف مورد نظر می‌ریزیم و کاملا باهم مخلوط می‌کنیم. اگر مواد غلیظ بود با اضافه کردن آب انار آن را رقیق می‌کنیم.

آموزش آشپزی|طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی یک پیش‌غذای بی‌نظیر

۴.در مرحله‌ی آخر، زیتون‌ها را به مواد اضافه می‌کنیم و کاملا مخلوط می‌کنیم. زیتون پرورده جذاب ما آماده است. آن را به مدت یک الی دو ساعت درون یخچال قرار می‌دهیم تا طعم مواد به خرد هم برود.

آموزش آشپزی|طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی یک پیش‌غذای بی‌نظیر

نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار