چاپ کد خبر: 36218
17 مهر 1399

این میوه را حتما با پوست بخورید

پوست کیوی

مزایای خوردن پوست کیوی که نمی‌دانستید

هنگامی که کیوی خریداری می کنید احتمالا آن را به خانه می برید و قبل از خوردن پوست می کنید چه خاصیت مهمی در پوست کیوی پنهان است که با قاطعیت می گوییم پوست این میوه خوشمزه را هم همراه با میوه اش بخورید؟

کیوی که به انگور چینی نیز معروف است میوه‌ای تخم مرغی شکل با پوستی قهوه‌ای رنگ و شبیه به موکت می‌باشد که از خواص بسیار زیادی برخوردار می‌باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: کیوی که به انگور چینی نیز معروف است میوه‌ای تخم مرغی شکل با پوستی قهوه‌ای رنگ و شبیه به موکت می‌باشد که از خواص بسیار زیادی برخوردار می‌باشد.

بسیاری از افراد میوه کیوی را بسیار دوست داشته و از گوشت سبز و سفید رنگ آن لذت می‌برند، اما پوست آن را غیر قابل خوردن می‌دانند.

ما در اینجا قصد داریم تا دو تا از مهم‌ترین مزایای خوردن پوست کیوی را به شما بگوییم تا از این پس به جای دور ریختن پوست کیوی آن را مصرف کنید و از مزایای آن برخوردار شوید.

۱. پوست کیوی حاوی میزان بسیار زیادی از مواد مغذی از جمله فیبر، فولات و ویتامین E می‌باشد.

۲. بیشتر آنتی اکسیدان‌های این میوه در پوست آن قرار دارند.

البته باید توجه داشته باشید که پوست کیوی و خود آن هر دو می‌توانند حساسیت غذایی ایجاد کنند و در صورت داشتن حساسیت از خوردن آن‌ها اجتناب کنید.

خواص و فواید قابل توجه پوست کیوی

کاهش وزن و تقویت دستگاه گوارش به دلیل فیبر بالا:
در پی تحقیقات و مطالعات کامل مشخص شده که پوست نازک، پرز دارش ، نه تنها برای خوردن مناسب و امن است، بلکه برای شما بسیار مفید است ، این پوست کرکی و پرز دار به نظر جالب و اشتها برانگیز نمی رسد، اما مهم این است که به یاد بیاورید، پوست کیوی بسیار نازک است درست مانند خوردن یک سیب ؛ هنگامی که تصمیم می گیرید که کل میوه را بخورید، به مقدار سه برابر فیبر دریافت میکنید ،در مقایسه با مصرف،تنها گوشت میوه و همین خاصیت دلیلی است برای استفاده از آن با هدف احساس سیری و کمک به کاهش وزن و بهبود کارکرد دستگاه گوارش .
زیبایی و جوان سازی پوست به دلیل ویتامین سی بسیار زیاد موجود در پوست کیوی:
علاوه بر این، پوستش پر از ویتامین C است ،که آنتی اکسیدان قوی است و می تواند به مبارزه با بیماری ها و کند شدن روند پیری کمک کند ، در نه تنها حقیقت استفاده موضعی از پوست کیوی به سبب بهبود زیبایی پوست افراد می شود بل که استفاده خوراکی آن هم سیلی از آنتی اکسیدان را به سلولها می رساند که در کاهش سرعت پیری سلولهای پوست و بدن اثرگذار است.

جلوگیری از سرطان به دلیل داشتن ویتامین ای بالا:

کیوی به عنوان یکی از منابع ویتامین E نیز به شمار رفته و در پیشگیری از انواع سرطان ها نقش دارد اما این مسئله مورد نظر ما نیست بلکه مهم این است که بخش عمده ویتامین E، در پوست کیوی موجود است، بنابراین توصیه می شود که این میوه را به خوبی شسته و با پوست مصرف نمایید.

چه کسانی کیوی و پوست کیوی نخورند؟

افرادی که خوردن کیوی و پوست کیوی می تواند برایشان مشکل ساز شود باید از مصرف این میوه پرخاصیت چشم پوشی کنند؛ کیوی حاوی مقداری زیادی اگزالات، ماده ای طبیعی است که تجمع و تمرکز بیش از حد آن در بدن احتمالا باعث بروز مشکلاتی در برخی افراد خواهد شد. به همین دلیل پیشنهاد می شود کسانی که مشکلات کلیوی یا مرتبط با کیسه صفرا دارند از خوردن آن اجتناب کنند. خوردن این میوه به همراه پوست یا بدون پوست همچنین برای افرادی با استعداد سنگسازی در مجاری ادرار توصیه نمی شود.

نحوه استفاده از کیوی

قطعا، کیوی ها چه به تنهایی و چه در یک سالاد میوه، بسیار عالی هستند اما شما می توانید، دستور العمل های عجیب و غریب دیگری را نیز امتحان کنید به این ترتیب، شما می توانید از تمام ویتامین ها، روی و منیزیم، در داخلش استفاده کنید.

نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار