چاپ کد خبر: 54196
27 اردیبهشت 1400

قتل فجیع بابک خرمدین در شهرک اکباتان

خبر تلخ و کوتاه بود؛ بابک خرمدین (کارگردان) به قتل رسید؛ این فیلم ساز که در ۴۷ سالگی از دنیا رفت با «سوگنامه ای برای یاشار» اولین فیلم بلندش را بر پرده سینمای «هنر و تجربه» دید.

جسد مثله شده “بابک خرمدین” کارگردان سینمای ایران صبح دیروز (۲۶ اردیبهشت ماه ) در سطل زباله ای واقع در فاز ۳ شهرک اکباتان تهران کشف شد و پلیس عاملان قتل را بازداشت کرد.

قتل  بابک خرم دین  کارگردان سینمای ایران به دست پدر و مادرش بود که هر دو توسط پلیس بازداشت شده و تحت بازجویی قرار گرفتند و هنوز از انگیزه شان اطلاعاتی در دست نیست. تنها یافته های خبرنگار رکنا این است که جسد  بابک خرم دین  بعد از قتل در خانه شان برای از بین بردن آثار جرم توسط قاتلان که تاکنون گفته می شود پدر و مادرش هستند مثله شده و به سطل آشغال، در فاز ۳ اکباتان  انتقال داده شده است.

پدر  بابک خرمدین  کارگردان سینما در اعترافات خود گفت : پسرم مجرد بود ، به خاطر اختلافاتی که داشتیم صبح قتل – روز یکشنبه- او را با خوراندن مواد بیهوشی، بیهوش کردم سپس با ضربات چاقو به قتل رساندم و برای خارج کردن جسدش آن را تکه تکه کرده و در نزدیکترین سطل آشغال خیابانی انداختم.

روز گذشته خبری مبنی بر پیدا شدن جسد مثله شده فردی در سطح زباله در ورودی اکباتان به ماموران پلیس ۱۱۰ اعلام می شود.

بلافاصله ماموران در محل حاضر شده و در ادامه کارآگاهان پلیس آگاهی و اکیپ بررسی صحنه جرم نیز وارد عمل شده و اقدام به بررسی موضوع می کنند. 

در بررسی صحنه، جسد به صورت تنه بالا و دست ها کشف و پس از انگشت نگاری هویت جسد مشخص شده و کارآگاهان به سراغ پدر و مادر مقتول می روند.

والدین مقتول در بازجویی اولیه به جنایت معترف شده و اعلام می‌کنند که با مسموم کردن فرزند خود وی را بیهوش کرده و پدر پس از چند ضربه چاقو، جسد را به حمام منتقل کرده و مثله می کند.

در بررسی‌های اولیه والدین مقتول علت کار خود را رفتار نامناسب فرزند و اذیت و آزار وی اعلام کردند.

گفتنی است که جسد متعلق به بابک خرمدین کارگردان سینما بوده و والدین مقتول نیز با دستور مقام قضائی بازداشت بوده و تحقیقات از آنها توسط مأموران اداره آگاهی ادامه دارد.

قتل بابک خرمدین در اکباتان

بامداد روز ۲۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ ،  جسد  مثله شده یک مرد در سطل زباله‌ای در خیابان نفیسی، محله اکباتان کشف شد.

این جسد متعلق به بابک خرم دین بود که بعد از  مرگ  مثله شده بود.

ماموران کلانتری ۱۳۵ و تشخیص هویت و تجسس با حضور در محل کشف  جسد  و تشکیل پرونده در حال بررسی ابعاد این  قتل  هستند.

بابک خرم دین متولد ۱۳۵۳ در تهران و کارگردان سینما است

 وقتی خبراولیه قتل بابک خرمدین منتشر شد جامعه هنری را در شوک فرو برد. کارگردان جوانی که به طرز فجیعی توسط والدینش به قطع رسید. اما در این گزارش بابک خرمدین را بیشتر خواهیم شناخت.

 بابکخرمدین

بابک خرم‌دین فیلم  «سوگنامه ای برای یاشار» را آن طور که خودش می گفت تا حد زیادی با الهام گرفتن از زندگی خود ساخته است. او در سال ۸۹ به عنوان دانشجو راهی لندن می‌شود و در آن‌جا با مساله مهاجرت و غربت درگیری پیدا می‌کند. یاشار شخصیت اصلی فیلم او هم چنین سرگذشتی دارد. او جوانی است که با ویزای دانشجویی وارد لندن شده است. همزمان با اتمام کالج، دچار مشکل مالی و دلتنگی برای خانواده‌اش و ایران می شود. اکنون او بین ماندن و برگشتن مردد است و به استیصال رسیده است. این نقش را یاشار علی‌شناس بازی کرده است که از دوستان  کارگردان بوده و سابقه بازیگری نداشته‌است. بابک خرم‌دین برای گرفتن بازی بهتر از او، فیلم‌نامه را در اختیارش نگذاشته و صحنه به صحنه موقعیت را برای او توضیح می‌داده است.

بابک خرمدین

در مراسمی که دی ماه سال ۹۴ به بهانه اکران فیلم بابک خرمدین در موزه سینما برگزار شد، او از پدرش دعوت کرد که به روی صحنه بیاید و پدرش در سخنانی کوتاه گفته بود: «به نام خداوند آموزگار و به نام شهدای گلگون کفن جنگ هشت ساله و درود به شرافت آن شهدا که مملکت را حفظ کردند. من سرهنگ پیاده ستاد خرم‌دین هستم. ۳۰ سال خدمت کردم، ۶۹ ماه در مناطق عملیاتی بودم، دو مرتبه شیمیایی شدم و ۴ بار ترکش خوردم و خوشحالم که در مقابل ممکلت انجام وظیفه کردم. به جوانان توصیه می‌کنم از این گهواره وطن غافل نباشند چون رشد و سربلندی آنان در همین مملکت اتفاق می‌افتد. از این ۳۰ سال خدمت ۱۷ سال را دور از خانواده انجام وظیفه کردم و تمام زحمات خانواده روی دوش این خانم عزیزم (همسرش) بود که وطن دوم من هستند.»

بابک خرم‌دین کارگردان «سوگنامه‌ای برای یاشار» هم یادآور شده بود:« این اولین فیلم حرفه‌ای من است. اما «سوگنامه‌ای برای یاشار» یک فیلم حرفه‌ای نیست و این فیلم بدون هیچ امکانات و حتی مجوزی با کمک دوستانی که آن زمان داشتم ساختم و یک فیلم کاملا شخصی است. اگر می‌خواستم مجوز بگیرم، داستانی برای خودش می‌شد. با ویزای دانشجویی نمی‌توانستم برای مجوز اقدام کنم و در دوره‌ای هم آن‌جا بودم که با ایرانی‌ها خوب برخورد نمی‌شد . این روش فیلم‌سازی را در آن‌جا گریلا یا چریکی می‌گویند و خود دانشجویان انگلیسی هم به این روش فیلم‌هایی می‌سازند.»

زنده یاد اکبر عالمی هم که در آن مراسم حضور داشت در  سخنانی کوتاه گفت: « بیشتر از ده سال پیش بابک خرم‌دین دانشجوی ممتاز دانشگاه تهران بود و بعدها شنیدم رفت انگلیس و از شنیدن خبر برگشتش به ایران خوشحال شدم.»

بهروز معاونیان صدابردار هم در این مراسم گفته بود: «بیشتر صداها در این کار با خود دوربین ضبط شده بود اصلا یک کار سوپر مستند بود. ولی تمام حس کاراکتر (کارگردان) نسبت به پدر و مادرش و این‌که چطور شد رفت و چطور حس نزدیکی به همین پدر و مادر باعث شد، برگردد در فیلم پیدا بود و خوشحالم که امشب این پدر و مادر  ( پدر و مادر بابک خرمدین ) را از نزدیک می‌بینم.»

از  آثار بابک خرمدین می توان از “بور بیجاده رنگ” ۱۳۸۶( ۲۲ دقیقه)، “سه شنبه: مامان” ۱۳۸۸( ۹ دقیقه)،فیلم نیمه بلند داستانی “روزن (کورسو) ” ۱۳۸۹ (۴۲ دقیقه) ، فیلم بلند داستانی “سوگنامه ای برای یاشار” ۱۳۹۲ ساخته شده در لندن (۷۲ دقیقه)، ساخت سه فیلم کوتاه داستانی به نام‌های “برش” ۱۳۸۳ به مدت (۱۲ دقیقه) نام برد.

این هنرمند جایزه بهترین فیلم کوتاه داستانی برای ” بور بیجاده رنگ” در جشنواره بین‌المللی فیلم آسا (فیلم‌های انسان دوستانه) ۱۳۸۸ دریافت کرده بود و آثارش کاندید  (فیلمنامه، تصویر برداری، تدوین و صدا)،برنده دیپلم افتخار بهترین کارگردانی برای فیلم “بور بیجاده رنگ” در پنجمین جشنواره بین‌المللی پروین اعتصامی ۱۳۸۸،برنده جایزه بهترین کارگردانی و بهترین فیلمنامه و بهترین صدا برای فیلم “بور بیجاده رنگ” در ششمین جشنواره دانشجویی فیلم نهال (دانشگاه هنر )۱۳۸۸ و کاندید بهترین (تصویر برداری و تدوین) شده بودند.

برچسب ها:
نظرات خود را برای ما ارسال کنید

رضا سه شنبه , ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱:۴۴

وای خدای بزرگ چجوری دل این پدرو مادر اینقدر سنگ شده اینکارو کردن چه تهمتهای بدی حالا گیریم راستم باشه هر انسانی حق داره تصمیم بگیره چه پسرو دختر .باید اینجوری با قصاوت فرزندتون رو بکشید بعد چجوری دلشون اومده تیکه تیکش کنن وای خدایا .اقا مملکت قانون داره شما اگر راست و حقیقتو میگید خب میرفتین شکایت میکردین والا باید تست روانی از این پدرو مادر سنگدل گرفت شنیده بودم ادما توی سن بالا زوال عقلی میگیرن اما یعنی تا این حد کشتنو تیکه تیکه کردن فرزندشون مثل اب خوردن. حالا اگر مشکلی باهم داشتن مشاجره و دعوایی باید فرزندشون رو بکشن تهمت ناروا بزنن برای نهایت دوتا کل کل بین فرزندو والدین.اخه مگه بابک رباط بوده مگه میشه شخصی ساعتها و روزها رابطه جنسی کنه …. رو بدن اصلن مشکوکن این دو پدرو مادر سن بالا

ناشناس دوشنبه , ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۲

خدایا همیشه ودر همه حال کمکمان کن .

ناشناس دوشنبه , ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۳

احتمالا از دستش عاصی شده بودند.

مرضیه دوشنبه , ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۵

چرا پدر و مادر این پسر را کشتند؟

آخرین اخبار