تعطیلی دفاتر ماده 33

تجمع اعتراضی ۸۰۰ مهندس در مقابل ساختمان شورای شهر شیراز

۸۰۰ نفر از مهندسان شیرازی که کارشان با دفاتر ماده ۳۳ را از زمان دوره چهارم شورای شهر شیراز به صورت مستقیم و غیرمستقیم شروع کرده اند در بیست و پنجم اردیبشهت ماه در اعتراض به مصوبه شورای پنجم که به بیکاری این افراد منجر می شود در ساختمان این پارلمان شهری تجمع کردند.
به گزارش اول فارس به نقل از شیرازه یکی از این مهندسان معترض، با بیان اینکه خدمات الکترونیکی شهرداری شیراز در شورای قبل برون سپاری شده است، گفت: آقایانی که در این دوره آمده اند این دفاتر را بخاطر اینکه بنیانش در شورا قبل گذاشته شده را بد قلمداد کرده اند.
33 1
وی با اعلام اینکه بچه ها با تعرفه سال ۹۳ درحال ارائه خدمات هستند و شاید مخالفانی هم وجود داشته باشد اما تعداد موافقان زیاد هستند، اظهار داشت: صِرف اینکه دو سه نفر بساز و بفروش روابطشان در شهرداری قطع شده نباید این مسئله را به همه افراد و دفاتر تعمیم بدهیم.
33 2
این فرد معترض بر رضایت ارباب رجوع ها از عملکرد این دفاتر تاکید داشت و بیان کرد: مردم قبلا برای دریافت تخفیف ها و پرداخت عوارض ساعت ها در صف می ایستادند اما الان راحت با مراجعه به دفاتر کارهای خود را انجام می دهند.
وی درخصوص فلسفه دفاتر ماده ۳۳ اذعان داشت: با ایجاد این دفاتر از اتلاف وقت مردم از ایستادن در صف و وقوع تخلف و رانت در شهرداری جلوگیری شد.
یکی از نماینده های این مهندسان بیان کرد: کسی که دفتر دارد می داند که در صورتِ تخلف، دفترش تعطیل می شود ولی کارمندی که در شهرداری بوده اگر هم تخلفی می کرد نمی توانستند کاری کنند! زیرا آن فرد متخلف کارمند رسمی شهرداری بود.
وی با اعلام اینکه افراد معترض به وجود دفاتر ماده ۳۳، بساز و بفروش های قوی هستندگفت: با وجود دفاتر ماده ۳۳ دیگر امکان تخلف و رانت وجود ندارد لذا اعضای شورا برای اینکه به چند نفر از ارباب رجوع خود بگویند که مسئله دفاتر را حل کرده ایم و شما همان رانت قبلی تان را دارید این دفاتر را به تعطیلی کشانده اند.
33 3
نماینده این جمع معترض در ادامه تصریح کرد: این مسائل باعث شده تا افراد معدودی که تعدادشان ۱۰ درصد هم نیست و در شورا شهر لابی دارند به شورا فشار بیاورند و این امتیاز (لغو دفاتر ماده ۳۳) را دریافت کنند.
وی در انتها بیان کرد: بیکار کردن ۸۰۰ مهندس چندین سال است که به صورت مستقیم و غیرمستقیم با این قضیه درگیر هستند در سالِ رونق اقتصادی اصلا کار عاقلانه ای نیست.
 نوذر امامی با حضور در بین این افراد بر پیگیری و تشکیل جلسه فوق العاده در کمیسیون معماری و شهرسازی جهت بررسی این اعتراض تاکید کرد و خطاب به این جمع معترض گفت: دو نفر از نمایندگان شما می توانند در این جلسه حضور داشته باشند.وی افزود: در صورتیکه این مصوبه حق شما را پایمال کرده باشد لغو خواهد شد.

نظرات خود را برای ما ارسال کنید

ناشناس جمعه , ۲۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۲

دقیقا حرف شما کاملا صحیح است

دانشور چهارشنبه , ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۹:۲۳

دفاتر ماده ۳۳ اگر به بسیاری از. اختیارات برسند حتی از بهتر از شهرداری های مناطق میتوانند خدمات ارائه دهند.

Ladan.nz چهارشنبه , ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۹:۱۱

با سختی زیاد در امتحان غیر اصولیشون قبول شدیم یک سال دوره رفتیم و در کلاس های عملی و تئوری شرکت کردیم هر کدام از دفاتر بالای ١٠٠ ملیون سال ٩۵ هزینه کردیم برای ٢ سال؟؟؟ واقعا عقلانی هست که این همه وقت و انرژی برای دو سال با تعرفه ۵ سال قبل کر کردن؟؟
هر دفتر چندین نیرو یک کارشناس و یک نقشه بردار دارد و چه کسی جواب بیکاری این تعداد مهندس را می دهد؟؟ وجود دفاتر از رانت و فساد در شهرداری ها جلوگیری کرده و همین امرباعث تعطیلی ان ها می شود چون بخش خصوصی شهرداری ماندد سایر ارگان ها از بازنشسته های خود همون ارگان استفاده نکرده و قانونی و عادلانه توسط امتحان از بین مهندسان انتخاب گردیده. چه بسا اگر از کارمندان خود بدنه شهرداری ها بود ثباتشان بیشتر و حوزه اختیاراتشان فراتو هم می رفت

آخرین اخبار