بال با طعم سیر و کره
مواد لازم
طرز تهیه
۱. یک قابلمه کوچک را بردارید و حدود ۳ سانتی متر آب داخل آن بریزید، یک سبد فلزی روی آن بگذارید و روی حرارت قرار دهید. در قابلمه را بگذارید تا آب بجوشد.
۲. نوک بالها را جدا کنید و آنها را تمیز بشویید و خشک کنید. همه آنها را داخل سبد روی قابلمه بریزید، شعله را کم کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید بخارپز شوند. سپس بالها را از داخل سبد خارج و آنها را روی دستمال حولهای خشک کنید. سپس به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
۳. فر را بادمای ۴۲۵ درجه فارنهایت روشن کنید. بالها را به مدت ۲۰ دقیقه روی توری فر بپزید تا طلایی شوند. بالها را برگردانید و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دیگر بپزید تا بالها کاملا طلایی و برشته شوند.
۴. در یک کاسه بزرگ، کره، نمک و سیر را با هم مخلوط کنید و بالها را پس از پخت، داخل این مواد بغلتانید و گرم سرو کنید.
بال با طعم پنیر بلوچیز
مواد لازم
برای سس
برای بال
طرز تهیه
۱. روش تهیه سس: ماست، بلوچیز، پیاز قرمز، گشنیز و نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. حدود ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
۲. روش تهیه بال: روغن زیتون را داخل تابه گرم کنید.
۳. در یک کاسه بزرگ، آرد، نمک، فلفل، یک قاشق غذاخوری پودر چیلی و پودر سیر را با هم مخلوط کنید. به بالها نمک و فلفل بزنید و آنها را داخل مخلوط آرد بزنید تا سطح بالها با آرد پوشیده شود. تکان دهید آرد اضافه ریخته شود و سپس داخل تابه قرار دهید تا سرخ شوند. حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه برای تفت دادن بالها کافی است.
۴. در یک تابه دیگر، پوره فلفل، سرکه قرمز، دو قاشق غذاخوری پودر چیلی و پودر مکزیکی را با هم مخلوط کنید و بگذارید روی حرارت متوسط گاز بجوشد. سپس از روی شعله بردارید و خردل، یک قاشق چایخوری نمک، عسل و کره را اضافه کنید تا نرم و یکدست شوند. بالها را داخل تابه بریزید و خوب هم بزنید تا همه مواد به خورد آنها برود.
۵. در آخر، با گشنیز خرد شده سرو کنید.
بال مرغ به سبک ویتنامی
مواد لازم
طرز تهیه
۱. سیر، پیازچه، زنجبیل، موسیر، شکر قهوه ای، سس ماهی، آب لیموترش و روغن بادام زمینی را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. سپس داخل غذاساز بریزید تا پوره شوند.
۲. بالها را روی زغال کباب کنید. کمی که رنگ آنها عوض شد، چاشنی آماده شده را روی آنها بریزید و ۸ تا ۱۰ دقیقه دیگر کباب کنید تا حسابی ترد و برشته شوند.
۳. آنها را در ظرف بچینید و با روغن بادام زمینی و گشنیز تازه سرو کنید.
بال مرغ تند و پرادویه
مواد لازم
برای چاشنی
برای بال
برای سس
طرز تهیه
۱. برای تهیه چاشنی، همه مواد چاشنی را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. دو قاشق غذاخوری از آن را در کاسهای دیگر جداگانه نگهدارید.
۲. به بالها نمک و فلفل سیاه بزنید و یک ساعت در یخچال بگذارید.
۳. تخم مرغ، سس فلفل، پرک فلفل قرمز، فلفل هندی، یک قاشق چایخوری فلفل سیاه را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. آرد را در یک کاسه عمیق بریزید.
۴. در یک تابه عمیق، حدود ۳ سانتیمتر روغن گیاهی بریزید و آن را داغ کنید. بالها را داخل مخلوط تخم مرغ فرو کنید، سپس داخل آرد بغلتانید و سپس داخل روغن داخل بگذارید. ۸ تا ۱۰ دقیقه هر کدام از بالها را سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. بالها را از روغن خارج و روی دستمال حولهای قرار دهید.
۵. برای تهیه سس، خامه ترش، ترب کوهی، سس چیلی، فلفل هندی، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. بال را با این سس تند و آتشین سرو کنید.
نظرات خود را برای ما ارسال کنید