چاپ کد خبر: 67118
20 شهریور 1400

طرز تهیه ترشی انبه خوشمزه در خانه

 ترشی انبه1

تا انبه تمام نشده دست به کار شوید و ترشی انبه درست کنیم؛ تند و جذاب و خوشمزه.ترشی انبه یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای جنوبی کشورمان می باشد. ترشی انبه هم مانند ترشی های جنوبی مثل ترشی بندری طعمی تند دارد و به صورت تکه ای یا لیته تهیه می شود.

با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید یک شیشه ترشی انبه تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری ترشی انبه تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

مواد لازم برای تهیه ترشی انبه:

  • انبه سفت و سبز: ۲ عدد
  • کنسرو گوجه یا ۳ عدد گوجه خرد شده
  • عصاره تمرهندی: ۱ لیوان
  • روغن کنجد یا هسته انگور: ۱ لیوان
  • سیر: ۲ حبه
  • سرکه: ۱ لیوان
  • زردچوبه: به میزان لازم
  • تخم گشنیز: به میزان لازم
  • سیاهدانه: به میزار لازم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • ترشی انبه

طرز تهیه ترشی انبه:

۱. این ترشی با مواد ساده‌ای درست می‌شود و بلافاصله بعد از تهیه قابل استفاده است. در ابتدا گوجه‌ها را از پوست جدا و رنده کرده و داخل قابلمه ریخته و روی حرارت می‌گذارید تا کاملا آب آن کشیده شده و به غلظت کافی برسد. به‌جای گوجه از کنسرو گوجه هم می‌توانید استفاده کنید، سپس مراحل بعدی کار را انجام می‌دهیم. در این بخش انبه‌ها را حسابی بشویید و با پوست کن پوست آنها را بکنید.

۲. سپس در اندازه‌های کوچک خرد کنید. بهتر است انبه‌ها سبزتر و سفت باشد تا ترشی خوشمزه‌تری داشته باشیم.

۳. در مرحله بعد تمر هندی را در قابلمه دیگری ریخته و روی حرارت می‌گذاریم و همزمان تخم گشنیزی که داشتیم و کمی زردچوبه و سیاهدانه و نمک را همچنین به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم.

۴. یک لیوان سرکه‌ای را که از قبل داشتیم روی مواد می‌ریزیم تا حرارت ببینند و بعد انبه‌هایی را که در اندازه‌های کوچک خرد کرده‌ایم درون قابلمه تمر هندی می‌ریزیم تا به مدت پنج دقیقه درون آن حرارت ببیند تا کمی نرم شود.

۵. به محض اینکه مواد جوشید، در مرحله بعد گوجه‌هایی را که آب آن را گرفته‌ایم و غلیظ شده است به مواد آماده شده اضافه می‌کنیم. یک تا دو دقیقه بعد از اضافه کردن گوجه حرارت را خاموش می‌کنیم.

۶. در نهایت ترشی ما آماده ریختن در شیشه‌ها است ولی قبل از آن بهتر است یک استکان یا نصف استکان روغن را به آن اضافه کنیم تا از کپک زدن آن جلوگیری کنیم. بهتر است این ترشی به مدت دو هفته تا یک ماه در یخچال بماند تا کاملا رسیده شود و بعد مصرف شود

نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار