یکی غذاهای خوشمزه جوجه کباب سیخی روی منقل یا کبابپز به روش رستورانی است.
این غذا به خصوص در روزهای تعطیل و ماه رمضان پای ثابت سفره ایرانیهاست. شما به راحتی میتوانید جوجه کباب تابه ای را با همان عطر و طعم جوجه کباب سیخی در ماهیتابه آماده کنید و به صورت غذای نونی یا با برنج میل کنید. فقط کافی است به مراحل مزهدار کردن مواد لازم برای جوجه کباب که مخصوص پخت جوجه در ماهیتابه است دقت کنید. طرز تهیه جوجه کباب تابه ای رستورانی بدون نیاز به سیخ و طرز تهیه سس جوجه کباب را در این مطلب بخوانید.
مرغ پاک شده و جوجه کبابی خرد شده: ۲ و نیم کیلوگرم
فلفل دلمهای: نصف یک عدد
پیاز: نصف یک عدد
لیموترش: نصف یک عدد
زعفران دم کرده غلیظ: ۴ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۴ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه و قرمز: از هر کدام ۱ قاشق مرباخوری
گوجه فرنگی : به مقدار لازم
فلفل کبابی: به مقدار لازم
کره: ۵۰ گرم
برای خوشمزه شدن یک جوجه کباب لذیذ رستورانی ترد و خوشمزه چه در ماهیتابه و چه روی منقل با سیخ باید بدانیم که جوجه کباب را در چه موادی بخوابانیم. برای درست کردن جوجه کباب در ماهیتابه بهتر است از سس مایونز استفاده نکنید. کافی است گوشت مرغ جوجه کبابی خرد شده را که به یک اندازه خرد کردهاید در یک کاسه بزرگ بریزید، روی آن زعفران دم کرده غلیظ، روغن مایع، نمک و فلفل قرمز و سیاه بریزید. تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید و ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا مزه دار شوند. یادتان باشد روی کاسه را بپوشانید. برای این کار می توانید از سلفون استفاده کنید. بعد از ۳۰ دقیقه پیاز خرد شده، فلفل دلمهای خرد شده و آب لیموترش را روی جوجهها بریزید و مواد را خوب هم بزنید و دوباره به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا گوشت حسابی مرینیت و مزه دار شود.
بعد از یک ساعت گوشتهای جوجه کبابی مزه دار شده را از یخچال خارج کنید. سپس یک ماهیتابه بزرگ مستطیلی را روی گاز قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید. مرغ های جوجه کبابی را به ترتیب در این ماهیتابه بزرگ بچینید. در تمام مراحل پخت جوجه کباب تابه ای باید درب ماهیتابه حتماً بسته باشد تا یک جوجه کباب ترد و آبدار و طلایی داشته باشید. هر چند دقیقه یک بار جوجهها را زیر و رو کنید. حداقل ۳۰ دقیقه زمان برای پخت جوجه کباب تابه ای لازم است.
در این مرحله از پخت جوجه کباب رستورانی در ماهیتابه باید به سراغ گوجه، فلفل و سس بروید. برای درست کردن گوجه و فلفل کبابی هم به همین ترتیب با مقداری روغن و نمک آن ها را مزه دار کنید. سپس آن ها را در کنار جوجه ها قرار دهید تا پخته شوند. بهتر است این کار را در چند دقیقه آخر پخت و زمانی که مرغ نیم پز شد، انجام دهید.
برای درست کردن سس جوجه کباب ۵۰ گرم کره را روی شعله ملایم گاز آب کنید و یک یا دو قاشق غذاخوری روغن مایع هم به آن اضافه کنید (اضافه کردن روغن اختیاری است). وقتی کره و روغن به صورت مایع یکدست درآمدند سس آماده است. سس آماده شده را روی جوجه کبابهای آماده شده در ماهیتابه بریزید تا حسابی نرم و براق شوند. سپس جوجه کباب را در ظرف مورد نظر سرو کنید.
نظرات خود را برای ما ارسال کنید