چاپ کد خبر: 51359
31 فروردین 1400

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای رستورانی و سس جوجه کباب

mainjoojetabe

 یکی  غذاهای خوشمزه جوجه کباب سیخی روی منقل یا کباب‌پز به روش رستورانی است.

این غذا به خصوص در روزهای تعطیل و ماه رمضان پای ثابت سفره ایرانی‌هاست.  شما به راحتی می‌توانید جوجه کباب تابه ای را با همان عطر و طعم جوجه کباب سیخی در ماهیتابه آماده کنید و به صورت غذای نونی یا با برنج میل کنید. فقط کافی است به مراحل مزه‌دار کردن مواد لازم برای جوجه کباب که مخصوص پخت جوجه در ماهیتابه است دقت کنید. طرز تهیه جوجه کباب تابه ای رستورانی بدون نیاز به سیخ و طرز تهیه سس جوجه کباب را در این مطلب بخوانید.

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای رستورانی

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای رستورانی

مواد لازم طرز تهیه جوجه کباب تابه ای برای ۸ نفر

زمان پخت: ۳۰ دقیقه

زمان آماده سازی: ۱۲۰ دقیقه

مرغ پاک شده و جوجه کبابی خرد شده: ۲ و نیم کیلوگرم

فلفل دلمه‌ای: نصف یک عدد

پیاز: نصف یک عدد

لیموترش: نصف یک عدد

زعفران دم کرده غلیظ: ۴ قاشق غذاخوری

روغن مایع: ۴ قاشق چایخوری

نمک: ۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه و قرمز: از هر کدام ۱ قاشق مرباخوری

گوجه فرنگی : به مقدار لازم

فلفل کبابی: به مقدار لازم

کره: ۵۰ گرم

مراحل پخت جوجه کباب تابه ای

مرحله اول؛ مزه دار کردن جوجه ها

برای خوشمزه شدن یک جوجه کباب لذیذ رستورانی ترد و خوشمزه چه در ماهیتابه و چه روی منقل با سیخ باید بدانیم که جوجه کباب را در چه موادی بخوابانیم. برای درست کردن جوجه کباب در ماهیتابه بهتر است از سس مایونز استفاده نکنید. کافی است گوشت مرغ جوجه کبابی خرد شده را که به یک اندازه خرد کرده‌اید در یک کاسه بزرگ بریزید، روی آن زعفران دم کرده غلیظ، روغن مایع، نمک و فلفل قرمز و سیاه بریزید. تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید و ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا مزه ‌دار شوند. یادتان باشد روی کاسه را بپوشانید. برای این کار می توانید از سلفون استفاده کنید. بعد از ۳۰ دقیقه پیاز خرد شده، فلفل دلمه‌ای خرد شده و آب لیموترش را روی جوجه‌ها بریزید و مواد را خوب هم بزنید و دوباره به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا گوشت حسابی مرینیت و مزه دار شود.

مرحله دوم؛ پخت جوجه کباب

بعد از یک ساعت گوشت‌های جوجه کبابی مزه ‌دار شده را از یخچال خارج کنید. سپس یک ماهیتابه بزرگ مستطیلی را روی گاز قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید. مرغ های جوجه کبابی را به ترتیب در این ماهیتابه بزرگ بچینید. در تمام مراحل پخت جوجه کباب تابه ای باید درب ماهیتابه حتماً بسته باشد تا یک جوجه کباب ترد و آبدار و طلایی داشته باشید. هر چند دقیقه یک بار جوجه‌ها را زیر و رو کنید. حداقل ۳۰ دقیقه زمان برای پخت جوجه کباب تابه ای لازم است.

مرحله سوم، درست کردن گوجه، فلفل

در این مرحله از پخت جوجه کباب رستورانی در ماهیتابه باید به سراغ گوجه، فلفل و سس بروید. برای درست کردن گوجه و فلفل کبابی هم به همین ترتیب با مقداری روغن و نمک آن ها را مزه دار کنید. سپس آن ها را در کنار جوجه ها قرار دهید تا پخته شوند. بهتر است این کار را در چند دقیقه آخر پخت و زمانی که مرغ نیم پز شد، انجام دهید.

مرحله چهارم؛ طرز تهیه سس جوجه کباب تابه ای

جوجه کباب تابه ای

برای درست کردن سس جوجه کباب ۵۰ گرم کره را روی شعله ملایم گاز آب کنید و یک یا دو قاشق غذاخوری روغن مایع هم به آن اضافه کنید (اضافه کردن روغن اختیاری است). وقتی کره و روغن به صورت مایع یکدست درآمدند سس آماده است. سس آماده شده را روی جوجه کباب‌های آماده شده در ماهیتابه بریزید تا حسابی نرم و براق شوند. سپس جوجه کباب را در ظرف مورد نظر سرو کنید.

فوت و فن های طرز تهیه جوجه کباب تابه ای

فوت و فن های طرز تهیه جوجه کباب تابه ای

  • برای طرز تهیه جوجه کباب تابه ای بهتر است از سینه مرغ استفاده کنید تا بافت کباب نرم و خوشمزه شود. ران مرغ معمولاً برای درست کردن کباب تابه ای مناسب نیست بافت و مزه کباب را تحت تأثیر قرار می دهد.
  • شما می توانید برای لذیذتر و تند شدن جوجه کباب تابه ای مقداری سس فلفل و یا فلفل قرمز نیز به مواد اضافه کنید. اگر هم به خوردن غذاهای تند علاقه ندارید، می توانید فلفل را حذف کنید.
  • برای مزه دار کردن جوجه کباب تابه ای رستورانی می توانید از ۲ قاشق ماست نیز استفاده کنید. ماست طعم فوق العاده ای به کباب می بخشد. تنها موضوعی که لازم است به آن توجه داشته باشید، این است که حتماً از ماست شیرین برای این کار استفاده نمایید. توجه داشته باشید که استفاده بیش از اندازه از ماست موجب می شود طعم جوجه کباب شما تغییر کند. از همین رو سعی کنید به مقدار محدود از ماست استفاده نمایید.
  • قرار دادن مرغ های مزه دار شدن در یخچال برای ۱۲ ساعت تا ۱ روز می تواند روی طعم جوجه کباب شما تأثیر زیادی بگذارد.
  • برای درست کردن جوجه کباب رستورانی در ماهیتابه می توانید از سیخ های فلزی کوچک یا سیخ چوبی استفاده کنید.
  • اگر دوست دارید برای تهیه جوجه کباب در ماهیتابه از روغن کمتری استفاده کنید، بهتر است برای پخت جوجه ها از ماهیتابه گریل استفاده کنید.
  • برای اینکه جوجه کباب به خوبی داخل ماهیتابه پخته شود، هر چند دقیقه یک بار آن ها را زیر و رو کنید و برگردانید. به این ترتیب همه بخش های جوجه به طور یکسان پخته می شود.
  • برای برش دادن جوجه و آماده کردن آن در ماهیتابه بهتر است جوجه ها را به قطعات کوچک تر تقسیم کنید. این کار موجب می شود که جوجه راحت تر پخته شود و مزه بهتری بگیرد.
  • برای پخت جوجه کباب رستورانی در ماهیتابه حتماً شعله گاز را روی حرارت متوسط تنظیم کنید. زمانی که شعله گاز بیش از اندازه کم باشد جوجه ها سفت می شود. زیاد بودن شعله نیز موجب می شود تا جوجه ها مغز پخت نشود و فقط سطح بیرونی مرغ ها بسوزد.
  • برای اینکه سس جوجه کباب شما عطر و رنگ بیشتری داشته باشد، می توانید مقداری زعفران آب کرده نیز به روغن و کره اضافه کنید. سس را در انتهای مراحل پخت آن را روی جوجه کباب بریزید تا کاملاً مزه دار و براق شوند.
  • اگر در زمان قرار دادن سیخ های چوبی در ماهیتابه متوجه شدید که اندازه آن ها بزرگ است، می توانید قبل از سیخ کردن جوجه ها سیخ های چوبی را به اندازه مورد نظرتان برش دهید. سپس مرغ ها را سیخ کنید و داخل ماهیتابه قرار دهید.

نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار