طرز تهیه خورش بامیه
آشپزی ایرانی | اول فارس : ابتدا گوشت را تکه کنید و با یک عدد پیار رنده شده و چوب دارچین و مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا گوشت بپزد.
وقتی گوشت نیم پز شد به آن رب گوجه فرنگی ، بامیه و ادویه جات را اضافه کنید تا بپزند. بعد از کمی پختن این مواد ، لیمو عمانی را با پوست قطعه قطعه کنید و به خورش اضافه کنید تا بپزد.
گوجه فرنگی را پوست بگیرید و تخم های داخلش را بیرون بیاورید و به تکه های کوچک تقسیم کنید.سپس در ۵ دقیقه آخر پخت خورش بامیه همراه پیاز داغ به آن اضافه کنید و سعی کنید
تا خورش زیاد پخته نشود و بامیه ها له نشوند.
در آخر چوب دارچین را از خورش بیرون آورده و خورش را در کنار برنج سفید یا نان مصرف کنید.
نکاتی برای خوشمزه تر کردن خورش بامیه
عوارض مصرف بیش از اندازه بامیه
نکات تکمیلی در مورد خورش بامیه
خورش بامیه جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت و ۳۰دقیقه میباشد .
خورش بامیه را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد . طرز تهیه “خورش مرغ با بامیه” را در این مطلب برای شما آماده کرده ایم. آب و عصاره مرغ مگی را به مرغ اضافه کرده سپس درب قابلمه را گذاشته بگذارید مرغ به مدت ۱ ساعت با حرارت ملایم بپزد.مواد لازم برای درست کردن خورش مرغ با بامیه
- بامیه خرد شده :۵۰۰ گرم
- مرغ :۸ قطعه
- پیاز ریز شده :۲ عدد
- عصاره مرغ مگی :۲ عدد
- رب گوجه فرنگی :۳ قاشق غذاخوری
- ادویه مخلوط :۱ قاشق غذاخوری
- آبلیمو :۲ قاشق غذاخوری
- آب :۸ لیوان
- پودر فلفل سیاه :نصف قاشق چایخوری
- نمک :۱ قاشق چایخوری
- روغن :به اندازه لازم
طرز تهیه خورش مرغ با بامیه :
قابلمه ای را روی حرات قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.سپس پیاز خرد شده را داخل روغن تفت دهید .وقتی رنگ پیاز طلایی شد قطعات مرغ شسته را به آن اضافه کنیدو به همراه نمک ، فلفل و زردچوبه در پیاز تفت دهید.
کمی که مرغ سرخ شد ،آب و عصاره مرغ مگی را به مرغ اضافه کنید و در قابلمه را ببندید و بگذارید تا مرغ با حرارت ملایم به مدت یک ساعت بپزد.
بعد رب ، آبلیمو و بامیه را داخل آب مرغ بریزید و بگذارید تا خورش ۴۰ دقیقه دیگر بپزد.
نکات تکمیلی در مورد خورش مرغ با بامیه
خورش مرغ با بامیه جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت میباشد .
خورش مرغ با بامیه را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .
نظرات خود را برای ما ارسال کنید