آموزش آشپزی | اول فارس : عزیزان و سروران گرامی این رولت مرغ بسیار خوشمزه رو از دست ندهید، پیشنهاد میکنیم حتما درستش کنید. در این مطلب طرز تهیه این وعده غذایی خوشمزه را همراه با تصویر به صورت مرحله به مرحله آموزش داده ایم.
مواد لازم:
در این فاصله هویج را به صورت درسته با آب بپزید و یا بخار پز کنید.
بعد از اینکه گوشت ها آماده شدند آنها را درون یک سلفون یا کیسه فریزر قرار دهید طوری که دو طرف آن با سلفون پوشیدن شده باشد .بعد با گوشت کوب روی آن را بکوبید تا نازکتر و پهن تر شود.سپس از نایلکس بیرون بیاورید و کف سینی پهن کنید و مقداری نمک ، فلفل ، زردچوبه و دارچین روی آن بپاشید و روی آن یک لایه سبزی خرد شده بریزید و بعد هویج را روی آن قرار دهید.
لبه گوشت را روی هم بیاورید و برای اینکه باز نشود میتوانید با نخ تمیز ی آن را ببندید.
وقتی رولت ها پخت ، آنها را در ظرف میچینیم و نخ آن را باز میکنیم و بعد از اینکه کمی خنک شد به اندازه های دلخواه برش میزنیم و در ظرف سرو میچینیم.
طرز تهیه:
۱. اول سینه ی مرغمون رو به همراه پیازچرخ میکنیم و بعد با نمک و زرد چوبه (من زردچوبه رو حتما سعی میکنم در اکثر غذاهام استفاده کنم چون واقعا مفیده) و زعفران کاملا مخلوط کرده و ورز میدیم.
۵. و بعد در آرد سوخاری غلتونده.
۶. در روغن سرخ میکنیم.
نکات مهم:
۱.برای مواد داخل رولت با سلیقهی خودتون موادی رو کم یا زیادکنید (مثل خیارشور قارچ هویج پخته و خردشده گردو و زرشک….) ولی ژامبون و فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا حتما باشه.
۲. این یک دستور غذای عالی به عنوان پیش غذاست.
۳. من برای دور چین از سیب زمینی کریسپی استفاده کردم که فوق العاده خوشمزه هست.
۴. میتونید با سس کچاب سروش کنید خوشمزه میشه.
حتما این رولت خوشمزه رو درست کنید و درکنار اعضای خانواده از خوردنش لذت ببرید.
نظرات خود را برای ما ارسال کنید