چند نکته تهیه جوجه تریاکی :
- ابتدا سس تریاکی را آماده نمایید.
- بدین صورت که سیر، سرکه، عسل و سویا سس ، پیاز و نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا سس غلیط شود.
- حالا جوجه ها را داخل سس بریزید و خوب مخلوط نمایید.
- ترکیب را ۲ الی ۳ ساعت داخل یخچال بگذارید تا مواد به خورد مرغ برود.
- یک ساعت قبل از کباب کردن دو قاشق روغن میریزین تا مرغ هنگام کباب کردن نسوزد.
- سویا سس به شدت شور است، پس حواستان باشد که چه مقدار نمک استفاده میکنید.
طرز تهیه مرغ تریاکی به روش خانگی
مواد لازم:
سینه مرغ بدون پوست ۵۰۰ گرم ، به قطعات کوچک برش دهید
نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده به میزان لازم
۱ قاشق غذاخوری (۱۵ میلی لیتر) روغن نباتی
سس:
۱/۴ فنجان (۶۰ میلی لیتر) سس سویا
۱/۴ فنجان (۵۰ گرم) شکر قهوه ای
۳ قاشق غذاخوری (۴۵ میلی لیتر) سرکه برنج
۱ قاشق چایخوری (۳ گرم) روغن کنجد
۱ قاشق غذاخوری (۱۵ گرم) زنجبیل رنده شده
۳ حبه سیر خرد شده
۱/۲ قاشق غذاخوری (۴ گرم) نشاسته ذرت مخلوط با ۱ قاشق غذاخوری (۱۵ میلی لیتر) آب
برای تزئین:
دانه های کنجد تست شده
دستور پخت:
مرغ را در قطعات کوچک لقمه ، حدود ۱ اینچ (۳ سانتی متر) برش دهید. با نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده مزه دار کنید. در یک کاسه متوسط مواد سس تریاکی ، سس سویا با شکر ، سرکه برنج ، روغن کنجد ، زنجبیل ، سیر و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید تا آماده استفاده شود. در یک ماهیتابه بزرگ ، روغن را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.
تکه های مرغ را اضافه کرده و تفت دهید تا کناره های آن به خوبی طلایی شود ، حدود ۸ دقیقه. سس را روی مرغ ریخته و حدود ۳-۴ دقیقه بیشتر بپزید تا سس غلیظ شود و مرغ پخته شود. مرغ تریاکی را با برنج و سبزیجات مورد علاقه خود سرو کنید. قبل از سرو ، مرغ را با دانه کنجد تست شده مخلوط کنید.
شما هم میتوانید نظر و تجارب خود را در خصوص نحوه تهیه این غذا برای ما بنویسید
نظرات خود را برای ما ارسال کنید