چند نکته تهیه جوجه تریاکی :

  • ابتدا سس تریاکی را آماده نمایید.
  • بدین صورت که سیر، سرکه، عسل و سویا سس ، پیاز و نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا سس غلیط شود.
  • حالا جوجه ها را داخل سس بریزید و خوب مخلوط نمایید.
  • ترکیب را ۲ الی ۳ ساعت داخل یخچال بگذارید تا مواد به خورد مرغ برود.
  • یک ساعت قبل از کباب کردن دو قاشق روغن میریزین تا مرغ هنگام کباب کردن نسوزد.
  • سویا سس به شدت شور است، پس حواستان باشد که چه مقدار نمک استفاده میکنید.

طرز تهیه مرغ تریاکی به روش خانگی

مواد لازم:

سینه مرغ بدون پوست ۵۰۰ گرم ، به قطعات کوچک برش دهید

نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده به میزان لازم

۱ قاشق غذاخوری (۱۵ میلی لیتر) روغن نباتی

سس:

۱/۴ فنجان (۶۰ میلی لیتر) سس سویا

۱/۴ فنجان (۵۰ گرم) شکر قهوه ای

۳ قاشق غذاخوری (۴۵ میلی لیتر) سرکه برنج

۱ قاشق چایخوری (۳ گرم) روغن کنجد

۱ قاشق غذاخوری (۱۵ گرم) زنجبیل رنده شده

۳ حبه سیر خرد شده

۱/۲ قاشق غذاخوری (۴ گرم) نشاسته ذرت مخلوط با ۱ قاشق غذاخوری (۱۵ میلی لیتر) آب

برای تزئین:

دانه های کنجد تست شده

دستور پخت:

مرغ را در قطعات کوچک لقمه ، حدود ۱ اینچ (۳ سانتی متر) برش دهید. با نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده مزه دار کنید. در یک کاسه متوسط ​​مواد سس تریاکی ، سس سویا با شکر ، سرکه برنج ، روغن کنجد ، زنجبیل ، سیر و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید تا آماده استفاده شود. در یک ماهیتابه بزرگ ، روغن را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.

تکه های مرغ را اضافه کرده و تفت دهید تا کناره های آن به خوبی طلایی شود ، حدود ۸ دقیقه. سس را روی مرغ ریخته و حدود ۳-۴ دقیقه بیشتر بپزید تا سس غلیظ شود و مرغ پخته شود. مرغ تریاکی را با برنج و سبزیجات مورد علاقه خود سرو کنید. قبل از سرو ، مرغ را با دانه کنجد تست شده مخلوط کنید.

شما هم میتوانید نظر و تجارب خود را در خصوص نحوه تهیه این غذا برای ما بنویسید