چاپ کد خبر: 47560
21 اسفند 1399

طرز تهیه مرغ ماخانی هندی خوشمزه

مرغ ماخانی هندی
اول فارس|آشپزی : مرغ ماخانی یا همان مرغ کره ای یکی از غذاهای خوشمزه هندی است. این غذا به عنوان خوراک است اما می توانید آن را با برنج هم میل کنید.
مرغ ماخانی (مرغ کره ای)
مواد لازم برای مرغ ماخانی :
روغن بادام زمینی            ۱ قاشق غذاخوری
موسیر ریز خرد شده        ۱ عدد
پیاز سفید خرد شده        یک چهارم پیاز
کره                              ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو                        ۲ قاشق چایخوری
رب زنجبیل – سیر          ۱ قاشق غذاخوری
ادویه گرام ماسالا           ۲ قاشق چایخوری
پودر چیلی                   ۱ قاشق چایخوری
زیره آسیاب شده          ۱ قاشق چایخوری
برگ بو                       ۱ عدد
ماست ساده               یک چهارم و یا نصف فنجان
پوره گوجه فرنگی         ۱ لیوان
فلفل کاین                   یک چهارم قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه         به مقدار لازم
روغن بادام زمینی        ۱ قاشق غذاخوری
ران مرغ بدون پوست و استخوان   ۵۰۰ گرم
فلفل کاین برای مزه دار کردن       به مقدار لازم
نشاسته ذرت                     ۱ قاشق غذاخوری
آب                            یک چهارم فنجان

مرغ ماخانی
 طرز تهیه مرغ ماخانی :
۱ قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه بزرگ با حرارت متوسط ​​گرم کنید. موسیر و پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.

کره، آب لیمو، رب سیر _ زنجبیل، ۱ قاشق چایخوری گرام ماسالا، پودر چیلی، زیره و برگ بو را هم اضافه کنید. آن را با هم، مخلوط کنید و به مدت ۱ دقیقه بپزید.

پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه بپزید و مرتبا هم بزنید. نصف و نیم ماست را هم بزنید.

حرارت را کم کنید. به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید و مرتبا هم بزنید. نمک، فلفل و کاین را اضافه کنید. آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

۱ قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه ای نسبتا بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. مرغ را اضافه کنید و بپزید تا کمی قهوه ای شوند.

۱ قاشق چایخوری ادویه ی گرام ماسالا و به مقدار لازم فلفل کاین را اضافه کنید و حرارت را کم کنید و تفت بدهید.

حدود یک سوم سس را هم بزنید و بگذارید تا بجوشد و کم شود و غلیظ شود. بقیه ی سس را به مرغ اضافه کنید تا مرغ دیگر صورتی نشود.

نشاسته ذرت و آب را با هم مخلوط کنید و سپس در سس هم بزنید. ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزید یا تا زمانی که غلیظ شود. همه ی سس ها را به مرغ اضافه کنید تا سس آن لعابدار شود.

  طرز پخت مرغ ماخانی 
 می توانید یک سوم سس غلیظ شده را در کنار غذا سرو کنید.

نکاتی برای تهیه ی مرغ ماخانی :
* این غذای هندی تند است اما می توانید با توجه به ذائقه ی خودتان تندی آن را کم کنید.

* مرغ ماخانی را می توانید به صورت آبدار و یا بدون آب استفاده کنید.

* از مرغ ماخانی می توانید به عنوان خوراک و یا خورشت استفاده کنید.

شما هم میتوانید تجارب آشپزی خود را با ما درمیان بگذارید

عضو کانال تلگرام اول فارس شوید

%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%84 %D8%AA%D9%84%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%85%DB%8C %D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D8%A8%DB%8C %D9%81%D9%88%D8%B1%DB%8C

نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار