چاپ کد خبر: 42961
26 دی 1399

طرز تهیه اشکنه شیرازی با طعم دلپذیر

اشکنه شیرازی

آموزش آشپزی: اشکنه از جمله خوراکی های ایرانی می باشد که معمولا با نان سرو میشود ، که دارای تاریخچه بسیار دراز مدت می باشد و از قدیم در نواحی مختلف استان فارس سرو می شد

اشکنه از آن غذاهای راحت و سریع است که در کم‌ترین زمان ممکن می‌توانید آن را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. پس اگر زمان کافی برای پخت غذا ندارید، نگران نباشید. 

اشکنه درست کردن با دستور پخت شیرازی ها

مواد لازم

  • پیاز: ۱ عدد درشت
  • شنبلیله خشک یا تازه: ۱ و نیم ق غ
  • سیب زمینی: ۵
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • آرد: ۵ ق غذاخوری
  • زردچوبه: ۱ ق مرباخوری
  • آب: ۲ لیوان
  • نمک و فلفل: به مقدار دلخواه
  • روغن: به مقدار دلخواه

روش تهیه

برای درست کردن این اشکنه باید پیاز را ریز خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا شفاف و نرم شوند.

بعد نمک، فلفل و زردچوبه را به پیازها اضافه کنید و هم بزنید.

سیب زمینی ها را نگینی خرد کنید و جداگانه تفت دهید. وقتی سیب زمینی ها کمی سرخ شدند آن ها را به پیازهای سرخ شده اضافه کنید.

در این مرحله آرد را هم به پیاز و سیب زمینی اضافه کنید و همه را با هم تفت دهید. در نهایت شنبلیله را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید.

دقت کنید تا شنبلیله تلخ نشود و عطر و بویش را حفظ کند.

سه لیوان آب داخل مواد تفت داده شده بریزید و اجازه دهید تا سیب زمینی ها خوب بپزند.

وقتی سیب زمینی ها کاملا پخته شدند تخم مرغ ها را داخل اشکنه بریزید و در ظرف را ببندید تا تخم مرغ ها به همان شکل درسته ببندند و خوب پخته شوند.

وقتی اشکنه کاملا غلیظ شد و جا افتاد آن را از روی حرارت بردارید و با کمی نعنا داغ روی آن را تزیین کنید.

کانال تلگرام

نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار