چاپ کد خبر: 45675
29 بهمن 1399

طرز تهیه چلو دیزی کاشان، غذای خوشمزه محلی

چلو دیزی

طرز تهیه و پخت چلو دیزی خوشمزه و مجلسی مخصوص استان اصفهان و شهر کاشان به سبک رستورانی ، فرقش با پلو شوشتری اینه که تو پلو شوشتری شوید هست .

موادلازم برای ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه چلو دیزی

  • پیاز خلالی خردشده ۲ عدد
  • روغن به میزان لازم
  • زردچوبه ۲ قاشق چایخوری
  • سردست ران گوسفندی ، درشت خرد شده۵۰۰ گرم
  • لوبیا چشم بلبلی ۲ پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • برنج ۳ پیمانه
  • روغن حیوانی یا کره ۵۰ گرم

دستور پخت

طرز تهیه چلو دیزی

برای طبخ و تهیه چلو گوشت مجلسی ، پیازی که از قبل خرد کردید را به روغن داغ داخل قابلمه اضافه کنید و تفت دهید بعد ازکمی تفت دادن زرد چوبه را به پیاز اضافه کنید و دوباره تفت دهید . حالا باید گوشت ها را به پیاز ها اضافه کرده و حسابی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و آبش کشیده شود .

سپس آب را به داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید پس از به جوش آمدن با حرارت ملایم حدود ۳ ساعت بپزد . در این زمان شما باید لوبیا چشم بلبلی را به همراه فلفل سیاه داخل یک قابلمه ریخته و اجازه دهید به طور جدا گانه حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزد .

وقتی گوشت به مرحله پخته شدن رسیده بود لوبیا ها را به گوشت اضافه کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه با گوشت روی شعله باشد . الان که دیگه از پختن گوشت مطمعن هستید میتونید نمک را اضافه کنید و آن را آبکش کنید . آب برنج خیس شده را خالی کنید و به اندازه ۴ ونصفی الی ۵ پیمانه آب جوش و نمک به برنج اضافه کنید وروی شعله قرار دهید وقتی آب برنج تبخیر شد مخلوط گوشت را به همراه زعفران و کره یا روغن حیوانی به برنج اضافه کنید وکمی هم بزنید ، از زیاد هم زدن اجتناب کنید چون ممکنه برنج شکسته وخرد شود درب قابلمه را گذاشته و به مدت ۴۵ اجازه دهید با شعله کم برنج دم بکشد . شک نکنید از نوش جان کردن این چلو گوشت ساده لذت میبرید .

نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار