چاپ کد خبر: 34465
4 شهریور 1399

ماجرای جالب موز طلایی تراریخته چیست؟

moz

به گزارش اول فارس ،الهام اشرفی دکترای تخصصی اصلاح نباتات (ژنتیک و بهنژادی گیاهی)دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز با اشاره به اینکه موز در آفریقا منبع نشاسته است، اما سطوح کمی از مکمل ‌های غذایی از جمله ویتامین  و آهن دارد گفت عواقب کمبود ویتامین A بسیار شدید است و تخمین زده شده که هر ساله ۶۵۰ هزار تا ۷۰۰ هزار  کودک در سراسر جهان از کمبود  A جان خود را از دست می دهند و چند صد هزار نفر دیگر نابینا می‌ شوند.

بر اساس این گزارش ، روند اصلاح ژنتیک منجر به شناسایی و انتخاب ژن‌ هایی از موز شده است که می‌ تواند برای افزایش pro-vitamin A  در میوه‌ موز استفاده شود.

الهام اشرفی با شاره به اینکه در پروژه‌ تولید موز طلایی تراریخته یک ژن از موزهای «پاپوآ گینه ‌نو» که به طور طبیعی pro-vitamin A زیاد اما خوشه ‌های کوچکی دارد، به موز «کاوندیش» وارد شد و بعد از سال ‌ها موز تراریخته ای تولید شد که به میزان قابل توجهی سطوح pro-vitamin A   را داراست

نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار