چاپ کد خبر: 4798
2 اسفند 1397
در حاشیه چهاردهمین کنگره بین المللی سرطان؛

پدر پیوند کبد ایران تجلیل شد

n83217820 72859743

به گزارش اول فارس به نقل از  ایرنا، این مراسم که امروز (پنجشنبه) با حضور جمعی از مسئولان حوزه بهداشت و درمان در سالن همایش دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، از فعالیت های علمی و پژوهشی این شخصیت برجسته علمی کشور تقدیر بعمل آمد.
دکتر ملک حسینی نخستین پیوند کبد در ایران را از فرد زنده به زنده انجام داد و در دایره المعارف پزشکی به عنوان پدر پیوند کبد در ایران معرفی شد.
سید علی ملک حسینی فرزند سید حبیب الله در سال ۱۳۲۸ هجری شمسی در روستای چشمه چنار شهرستان بویر احمد و در چند کیلومتری شهر یاسوج به دنیا آمد.
وی دوران نوجوانی و جوانی خود را در یاسوج و شیراز گذراند و پس از طی دوره متوسطه به دانشسرای عشایری شیراز راه یافت و لباس معلمی را بر تن پوشید سپس در آزمون کنکور شرکت نمود و وارد رشته دامپزشکی دانشگاه تهران شد.
وی دوره فوق تخصصی پیوند کلیه و جراحی عروق را در سال ۱۳۶۶ در دانشگاه شهید بهشتی تهران گذراند و در سال ۱۳۶۹ برای طی دوره فوق تخصصی پیوند کبد راهی ایالات متحده آمریکا شد و در اردیبهشت ماه سال ۱۳۷۲ نخستین پیوند کبد در ایران و خاورمیانه را به انجام رساند و لقب پدر پیوند کبد در ایران را از آن خود نمود.
وی دوره تکمیلی پیوند کبد را در بسیاری از کشورهای از جمله انگلستان گذراند.

در دومین دوره معرفی چهره های ماندگار به عنوان چهره ماندگار در عرصه پیوند اعضای حیاتی و جراحی عروق شناخته شد.
ملک حسینی ، پدر پیوند کبد ایران در حاشیه مراسم تقدیر و تجلیل به خبرنگار علمی ایرنا گفت: تاکنون نزدیک به پنج هزار مورد عمل پیوند کبد و همچنین حدود پنج هزار پیوند کلیه نیز در دانشگاه علوم پزشکی شیرازانجام شده است.
وی مرکز پیوند کبد بیمارستان نمازی شیراز را بزرگ ترین مرکز پیوند جهان معرفی کرد و افزود: بیمارستان بزرگ ابوعلی سینا به عنوان مهمترین پروژه دانشگاهی و درمانی در زمینه پیوند اعضا در سال ۹۶ راه اندازی شده است.
ملک حسینی ادامه داد که در حال ساخت یک بیمارستان جدید ویژه سرطان با هزار تخت بیمارستانی در شیراز هستیم و امیدواریم بعد از راه اندازی تعداد تخت های این بیمارستان افزایش یابد.

جدیدترین اخبار استان فارس | اول فارس avalfars

نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار