خانه / ایران

برق برخی بانک‌ها و ادارات پرمصرف شیراز قطع شد؛ هشدار جدی به ۱۸۰ مشترک اداری

شیراز- اول فارس- شرکت توزیع نیروی برق شیراز اعلام کرد در راستای مدیریت مصرف انرژی و حفظ پایداری شبکه برق، به ۱۸۰ بانک و اداره دولتی که الزامات صرفه‌جویی را رعایت نکرده بودند، تذکر داده شده و برق برخی از این مشترکان نیز به صورت محدود یا از راه دور قطع شده است.
برق برخی بانک‌ها و ادارات پرمصرف شیراز قطع شد؛ هشدار جدی به ۱۸۰ مشترک اداری

به گزارش اول فارس، با توجه به گرمای هوا و افزایش مصرف برق، همه دستگاه‌های اجرایی موظف هستند با رعایت اصول مصرف بهینه، در کاهش بار شبکه برق مشارکت کنند.

بر این اساس، مصرف برق ادارات در استان فارس و به ویژه در شیراز، به صورت مستمر از طریق کنتورهای هوشمند پایش می‌شود و مشترکان اداری مکلفند مصرف برق خود را در ساعات کاری ۳۰ درصد و در ساعات غیرکاری ۷۰ درصد کاهش دهند.

همچنین طبق ابلاغ وزارت کشور، ساختمان‌های اداری دستگاه‌ها و مؤسسات عمومی دولتی و غیردولتی، بانک‌ها، بیمه‌ها و شهرداری‌ها موظفند دمای محیط را روی ۲۵ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز در این باره گفت: ضرورت کاهش ۳۰ و ۷۰ درصدی مصرف انرژی شامل ادارات دولتی و عمومی، نهادها، بانک‌ها، شهرداری‌ها، ساختمان‌های اداری دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی می‌شود.

احمدرضا خسروی افزود: نهادها و شرکت‌هایی که این مصوبه قانونی را رعایت نکردند، با محدودیت مصرف و قطع از راه دور مواجه شدند.

وی با اشاره به دمای بسیار پایین و برودت هوا در برخی شعب بانک‌ها اظهار کرد: این شرایط موجب شکایت و نارضایتی شهروندان و مشتریان بانک‌ها شده، در حالی که متصدیان و مسئولان این شعب با لباس رسمی مشغول فعالیت هستند.

خسروی ادامه داد: ادارات باید در ساعات کاری از تنظیم دمای سامانه‌های سرمایشی و تهویه مطبوع بر روی عدد ۲۵ درجه سانتی‌گراد اطمینان حاصل کنند و یک ساعت پیش از پایان ساعت کاری نیز این سامانه‌ها را خاموش کنند.

وی بیان کرد: اگرچه سهم بخش اداری از کل مصرف برق کشور بالا نیست، اما این بخش به عنوان ویترین عملکرد دولت و نماد پاسخگویی آن در برابر بحران‌های ملی شناخته می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز بار دیگر تأکید کرد: اجرای دقیق دستور خاموشی تجهیزات سرمایشی پس از ساعت ۱۳، در کنار تنظیم دما روی ۲۵ درجه، گام مهمی برای تحقق صرفه‌جویی در مصرف برق است.

او همچنین گفت: نظارت مؤثر و اطلاع‌رسانی عمومی برای پایداری شبکه برق و عبور از اوج مصرف تابستانه، ضرورتی انکارناپذیر است.

💬 دیدگاه‌ها (0)

نظر خود را بنویسید

لطفاً حاصل عبارت بالا را وارد کنید ⟳ تازه‌سازی کد امنیتی