ظهر امروز با حضور فرمانده انتظامي استان مركز خدمات تمام اينترنتي تعويض پلاك كلان شهر شيراز افتتاح شد.

به گزارش اول فارس، در اين مراسم كه با حضور جمعي از خبرنگاران برگزار شد، سردار "رهامبخش حبيبي" طي سخناني اظهار داشت: در سالهاي اخير رويكرد فراجا به سمت هوشمندسازي رفته است، تا در نتيجه آن بتواند خدمات موثرتري به مردم ارائه دهد.
وي افزود: در اين راستا پليس در دو حوزه كشف جرم و برخورد با مجرمان و همچنين ارائه خدمات به مردم سعي كرده است با اسفاده از اينترنت اقدامات خود را در كمترين زمان ممكن به شهروندان ارائه دهد.
فرمانده انتظامي استان فارس با بيان اينكه خدمات پليس به مردم بايد سريعتر، راحتتر و امنتر باشد، گفت: راه اندازي اپليكيشن پليس من در حوزههاي مختلف به همين منظور انجام شده است.
سردار "حبيبي" ادامه داد: در اين راستا پليس راهور فارس به عنوان سومين استان در كشور اقدام به راه اندازي مركز خدمات تمام اينترنتي تعويض پلاك در کلان شهر شيراز كرده است، كه مردم بتوانند با ارائه درخواست خود در فضاي اينترنت به آدرس
www.sakha.epolice.ir در هر ساعت از شبانه روز اقدامات تعويض پلاك خود را انجام دهند.
اين مقام ارشد انتظامي تصريح كرد: با اين نرم افزار كه زيرساخت هاي آن فراهم شده است، بيش از 90 درصد خدمات ارائه شده به مردم به صورت اينترنتي انجام ميگردد.
💬 دیدگاهها (0)
نظر خود را بنویسید