مراسم توديع و معارفه فرمانده انتظامي شهرستان "جهرم" برگزار شد.

صبح امروز آيين تكريم و معارفه فرمانده انتظامي "جهرم" با حضور فرمانده انتظامي استان فارس و جمعی از مسئولان این شهرستان برگزار شد.
به گزارش اول فارس ، سردار "رهامبخش حبيبي" در اين مراسم ضمن تقدیر و تشکر از نماينده مردم در مجلس، اعضای شورای تامین و امام جمعه شهرستان جهرم در تعامل و همكاري با پليس، بيان كرد: اگر احاد مردم با ديدن پليس احساس آرامش و امنيت كنند بدين معني است كه در مكتب حاج قاسم وظايف خود را به درستي انجام دادهايم.
فرمانده انتظامي استان فارس خاطر نشان كرد: امنيت و احساس آن نياز مهم و هميشگي اقشار مختلف مردم ميباشد و اين امر مهم جز با تعامل و همکاري بيش از پيش نيروي انتظامي با مردم و ساير مسئولان ميسر نخواهد شد.
گفتنی است در پایان این مراسم از زحمات سرهنگ "افشين حيدري" فرمانده سابق كه به بازنشستگي نائل آمدند تقدیر و طی حکمی كه توسط سرهنگ "كورش سالمي" رئيس بازرسي فرماندهي انتظامي استان قرائت شد سرهنگ "خسرو رزمجويي" به عنوان فرمانده جدید این شهرستان معرفی و منصوب شد.

💬 دیدگاهها (0)
نظر خود را بنویسید