خانه / اخبار استان فارس

پاپری‌زارعی در جمع مدیران اوز گفت: پروژه‌های عمرانی فارس نباید متوقف بمانند

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی فارس با تأکید بر جلوگیری از توقف پروژه‌های عمرانی استان، از تلاش برای تکمیل و بهره‌برداری سریع‌تر طرح‌ها، بازنگری در تقسیم‌بندی مناطق برخوردار و پیگیری مشکلات دستگاه‌های اجرایی شهرستان اوز خبر داد.
پاپری‌زارعی در جمع مدیران اوز گفت: پروژه‌های عمرانی فارس نباید متوقف بمانند

به گزارش اول فارس، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان فارس با تأکید بر ضرورت تداوم اجرای طرح‌های عمرانی گفت: در این مدت اجازه داده نشده است پروژه‌های عمرانی استان تعطیل شوند و تلاش بر این است که این پروژه‌ها هرچه سریع‌تر به مرحله بهره‌برداری برسند.

پاپری‌زارعی اظهار کرد: هدف این است که مردم شریف فارس آثار و ثمرات خدمات نظام جمهوری اسلامی را در زندگی خود مشاهده و لمس کنند. از این‌رو، تکمیل پروژه‌های عمرانی و طرح‌های نیمه‌تمام در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: از محل منابع استانی و اعتبارات متوازن نیز تلاش شده است مشکلات اعتباری شهرستان‌ها تا حد امکان برطرف و بخشی از کاستی‌های موجود جبران شود.

بازنگری در مناطق برخوردار و کمتر برخوردار
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی فارس همچنین از به‌روزرسانی تقسیم‌بندی مناطق برخوردار و کمتر برخوردار در استان خبر داد و گفت: بخشی از اعتبارات با توجه به میزان محرومیت مناطق اختصاص می‌یابد.

وی ادامه داد: اعتبارات متوازن و دو سوم اعتبارات نفت نیز در همین چارچوب، برای اجرای پروژه‌ها در مناطق هدف و کمتر برخوردار مورد استفاده قرار می‌گیرد تا روند کاهش شکاف‌های توسعه‌ای با جدیت بیشتری دنبال شود.

مجتمع‌های اداری، راهکار استقرار دستگاه‌ها در شهرستان‌های تازه‌تأسیس
پاپری‌زارعی با اشاره به مشکلات شهرستان‌های تازه‌تأسیس برای استقرار ادارات و دستگاه‌های اجرایی، از آمادگی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان فارس برای همکاری در این زمینه خبر داد.

وی گفت: چنانچه نمونه‌ای مشابه پیشنهاد مطرح‌شده در شهرستان کوهچنار و در قالب یک سوله برای استقرار دستگاه‌های اجرایی فراهم شود، می‌توان خارج از اعتبارات شهرستان، برای تأمین محل استقرار ادارات نیز اعتباری اختصاص داد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی فارس، ایجاد مجتمع‌های اداری را بهترین راهکار برای رفع مشکل استقرار دستگاه‌های اجرایی در شهرستان‌هایی دانست که برخی ادارات در آن‌ها هنوز مستقر نشده‌اند.

بررسی دغدغه‌های مدیران اوز
در نشست بیش از دو ساعته با مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان اوز، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی فارس به‌صورت جداگانه پای صحبت مدیران نشست و دغدغه‌ها، مشکلات و چالش‌های هر دستگاه را بررسی کرد.

در این نشست، راهکارهای لازم برای پیگیری و رفع مسائل اعتباری و اجرایی دستگاه‌های شهرستان اوز ارائه شد.

این نشست در چارچوب سیاست جدید سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان فارس، گامی در مسیر توزیع هدفمند منابع، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام، کاهش شکاف‌های توسعه‌ای و حرکت به سوی توسعه متوازن و پایدار در شهرستان‌های استان ارزیابی می‌شود.

💬 دیدگاه‌ها (0)

نظر خود را بنویسید

لطفاً حاصل عبارت بالا را وارد کنید ⟳ تازه‌سازی کد امنیتی