خانه / حوادث

خونین‌ترین اختلاف خانوادگی در یکی از روستاهای مرودشت / دستگیری قاتل در کوه‌های تنگ خشک

مرودشت – فرمانده انتظامی مرودشت از حادثه‌ای دلخراش در یکی از روستاهای بخش سیدان خبر داد: مردی ۲۶ ساله به دلیل اختلافات خانوادگی، با سلاح گرم، برادر ۲۲ ساله و نامزد ۱۸ ساله خود را به قتل رساند و پس از ۶ ساعت در کوه‌های تنگ خشک دستگیر شد.
خونین‌ترین اختلاف خانوادگی در یکی از روستاهای مرودشت / دستگیری قاتل در کوه‌های تنگ خشک

به گزارش اول فارس از مرودشت ، فریبرز مردانی فرمانده انتظامی مرودشت در تشریح جزئیات این حادثه اعلام کرد: صبح روز بیست و چهارم خردادماه و در پی اعلام خبری مبنی بر وقوع یک فقره تیراندازی منجر به فوت در یکی از روستاهای بخش سیدان، بلافاصله مأموران انتظامی برای بررسی موضوع به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: در تحقیقات اولیه مشخص شد که فردی ۲۶ ساله به دلیل اختلافات خانوادگی، با استفاده از سلاح گرم، برادر ۲۲ ساله و نامزد ۱۸ ساله خود را به قتل رسانده است.

مردانی با اشاره به سرعت عمل مأموران پلیس در صحنه جرم ادامه داد: با حضور به موقع مأموران انتظامی در محل و اجرای طرح مهار، متهم که متواری شده بود در کمتر از ۶ ساعت شناسایی و در اطراف کوه‌های تنگ خشک دستگیر شد و سلاح به کار رفته در این درگیری نیز کشف شد.

فرمانده انتظامی مرودشت با تأکید بر اینکه متهم برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد، تصریح کرد: پلیس با هرگونه هنجارشکنی و اقداماتی که موجب سلب امنیت و آرامش عمومی شود، با قاطعیت برخورد خواهد کرد.

وی در پایان از شهروندان درخواست کرد تا هنگام بروز اختلافات خانوادگی، ضمن خویشتن‌داری، از طریق مجاری قانونی و با کمک مشاوران و معتمدین محلی نسبت به حل مشکلات خود اقدام کنند تا شاهد بروز چنین حوادث تلخ و جبران‌ناپذیری نباشیم.

💬 دیدگاه‌ها (0)

نظر خود را بنویسید

لطفاً حاصل عبارت بالا را وارد کنید ⟳ تازه‌سازی کد امنیتی